Mi-e dor…

…de handmade, da stiu ca suna ciudat, si posibil va ganditi cum poate sa ii fie dor de handmade unei persoane care toata ziua mestereste cate ceva. Adevarat…zis cu voce tare suna ciudat…dar da, chiar imi este de mesterit: cercei, bratari, diverse accesorii…de cand a venit Maya pe lume multe s-au schimbat. Nu ma intelegeti gresit…nu imi pare rau ca o am pe Maya, nu regret acest lucru minunat care  mi sa intamplat. Doamne fereste…ea este viata mea acum, iubesc cand se  trezesce dimineata si sa o vad zambind cu fetisoara ei micuta, iubesc cand bombane pe limba ei, doar ea stie ce zice…dar e scumpica foc cand o face, mor de dragul ei cand se intinde si face fata aia ciudata :).
Dar sa revenim : imi este dor sa fac bratari, imi este dor sa fac diverse accesorii, imi este dor sa primesc poze de la voi purtand accesoriile marca Bijoux just for you.
Ma uit uneori de unde am plecat…si unde am ajuns :), diferenta este mare, dupa parerea mea 🙂
Accesorii realizate in 2012
Accesorii realizate in 2014
Pana si pozele sunt facute cu mai multa atentie :),
Trebuie sa iau masuri, adevarul este ca mi-am alocat foarte mult timp sa termin gentile handmade pentru martisor
 dar acum ca le-am terminat ma voi reapuca de ele, voi incepe prin a mi achizitiona multe lucruri noi 🙂 in materie de materiale pentru a reveni in forta, produse interesante menite sa ma ajute sa realizez noi produse la fel de frumoase.
Apropo nu stiu daca stiti dar blogul meu face aproape 2 ani, wow nu pot sa cred, asa ca fiti pe faza…va incepe un nou giveway…am vazut ca asa se numesc concursurile pe blog 🙂 si urmariti pagina Bijoux just for you deoarece urmeaza o lichidare de stoc.
Ce vreti sa vedeti pe pagina mea Bijoux just for you, ce accesorii? Cu ce vreti sa incep?
Voua va plac produsele handmade, ati alege un cadou pentru o persoana speciala? Eu una da, as alege un cadou handmade, acesta este UNIC si asta il face mult mai special, plus ca poate fi realizat in functie de preferintele celui ce ii este destinat.
Pupici

8 comentarii la „Mi-e dor…

    1. Pentru mine inseamna enorm ca ma sustineti <3, promit ca revin in forma…deja am inceput sa caut acel ceva special ca sa incep in forta…am ideii multe rau de tot, abia astept sa vin cu pozici :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *