Melkior – Be Yellow!

Be Yellow!

 

Pila de unghii Yellow

Melkior a creat Pila 2 fete Yellow, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. Are rugozitate 180/240.

Pret 6,90 lei

Pila de unghii Yellow MELKIOR 6,90lei

Fard de pleoape Sun Flower

ardul de pleoape Sun Flower  de la Melkior are o textura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica uniform si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Pret 29,00 lei

Fard de pleoape Sun Flower MELKIOR 27lei

Lac de unghii Pineapple

Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine. Cu oja Pineapple de la Melkior esti in tendinte. O culoare care atrage privirile si-ti insenineaza ziua.

Pret 29 lei

Lac de unghii Pineapple MELKIOR 29lei

Penseta oblica de inox Yellow

Noua Penseta oblica de inox de la Melkior este special conceputa pentru inlaturarea parului nedorit. Are un design modern si este deosebit de rezistenta. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare data. Se foloseste in cazul firelor subtiri. Se pot pensa si firele mici de par. Apuca firele de par de la radacina.

Pret 25,90 lei

Penseta oblica Yellow MELKIOR 25,90lei

www.melkior.ro

8 comentarii la „Melkior – Be Yellow!

    1. Sincer…vara iubesc culorile de genu acesta :)…sau cred ca in general :)). Dar mi-ar place aceste produse<3

    2. La cat mai multe astfel de inlntairi! Ma bucur sa va vad in postura asta si sa va bucurati de cadourile deosebite!Stella, mai intrebat unde locuiesc cu privire la haul-ul prezentat pe blog. In Romania, sunt galateanca, cred ca postarile cu Scotia te-au dus in eroare.te pup

      1. Foarte buna ideea ta cu aceasta pratsoe! Abia le astept pe celelalte! Phyto am folosit acum un an, apoi nu am mai gasit produsele lor. Am fost foarte multumita! Despre fondul de ten Flormar nu stiam, ma voi interesa, pentru ca ma atrage. Momentan, imi plac foarte mult produsele Yes to Carrots. Nu m-am gandit inca la un „produs al anului 2012″…nu cred ca m-a impresionat nimic atat de mult. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *