Ulei de fata si corp Bio-oil

Hei, ce faceți dragile mele? Acum ceva timp v-am spus ca mi-am achiziționat de pe site-ul Notino.ro o sticluța de Bio-oil.

DSCN1943

Am auzit foarte multe păreri bune despre acest produs și am vrut sa îl încerc și eu, mai ales ca de ceva vreme am pielea uscata si am ramas cu vergeturi in urma sarcinii.

Am început sa îl folosesc imediat ce l-am primit cu mare entuziasm,dar pe parcurs acesta a fugit, și am ajuns sa ma dau mai rar cu el.

Hai să vă spun părerea mea despre el: pentru început îmi place mirosul, este subtil dar în același timp intens, este plăcut și persista destul de mult timp, se folosește de doua ori pe zi, pe zona cu probleme, masând cu mișcări circulare.

Al doilea lucru care îmi place este faptul că dacă răstorni flaconul acesta nu curge, prin urmare poate fi luat oriunde fără a sta cu stresul că iți poate curge în geanta.

DSCN1946

As fi vrut să vă arat o situație de înainte și după utilizare, dar cu părere de rău vă spun că nu prea l-am folosit, mereu spun sa ma dau seara cu el…dar de fiecare data ma iau cu altele și uit – cred ca ar trebui sa fac putina „ordine” in programul meu.

Pe site-ul Aoro.ro veți găsi trei variante de ulei de corp si fata, la preturi accesibile, și cu gramaje diferite, eu mi-am ales flaconul de 60 ml, pe care îl voi folosi mult timp de acum înainte, pentru ca la fiecare utilizare ai nevoie de cantitate mica de produs.

Acesta poate fi folosit pentru pielea sensibilă, uscată și foarte uscata, pentru ten, și este bun pentru toate vârstele. Am citit ca multe fete l-au folosit pe diverse semne ramase în urma operațiilor, pe diverse pete ale pielii si au avut un rezultat foarte bun. In concluzie este un produs care nu poate lipsi din casa.

Eu îl folosesc pentru vergeturile ramase de la sarcina, și sincer vă spun deși nu l-am folosit zilnic am observat câteva îmbunătăriți.

Un alt lucru care merită menționat, este faptul: că deși este un ulei, nu lasă urme de grăsime pe haine, prin urmare poate fi folosit fără probleme, plus că intră destul de repede în piele.

Acum că v-am spus părerea mea despre Bio-oil, hai să vă spun și câteva cuvinte despre experiența mea cu Notino.ro, pentru început este un site pe care eu îl urmăresc de foarte mult timp, aici au foarte multe produse la preturi foarte ok. Comanda se plasează foarte ușor și produsele ajung la destinație în două-trei zile. Produsul a fost foarte bine împachetat pentru a ajunge la destinație în perfecta stare.

După ce am folosit acest ulei de corp si fata pot spune ca este eficient, acționează asupra semnelor ramase pe piele rezultatele fiind vizibile după câteva utilizări si pielea nu mai este uscata.

Voi face tot posibilul ca acest obicei sa intre în rutina mea de îngrijire zilnica, și pe viitor sa revin cu o poza despre cum arata pielea mea după folosirea lui.

Voi ați comandat vreodată de pe site-ul Notino.ro? Ati încercat acest produs pana acum?

Nu uitați comentariile voastre sunt foarte importante pentru mine, și voi face tot posibilul să răspund la toate cât pot de repede.

9 comentarii la „Ulei de fata si corp Bio-oil

    1. Daca il pun pe noptiera…risc sa raman fara el :), mi-l pierde Maya ;), dar am inceput sa il folosesc zilnic mi-am pus ambitia sa nu mai uit

  1. De foarte mult timp am pus ochii pe acest produs, oscilatiile de greutate si-au spus cuvantul pe corpul meu si chiar imi doresc un ajutor eficient in lupta mea cu vergeturile!

  2. Am folosit si eu cand am fost gravida pt vergeturi, dar din fericire nu am facut si nici nu am avut vreodata ?
    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *