Transport prompt si de calitate

Buna, ce faceți azi? Eu am o misiune speciala, o buna prietena se muta și cauta o firma de transport cu preturi accesibile, ea se ocupa de împachetat; eu de cautat – pe scurt echipa perfecta.

Ma anunțat recent ca vrea sa se mute, și azi mi-a spus ca a găsit locul perfect. Sincer inițial apelase la un prieten comun dar s-au schimbat planurile și acum cautam pe google transport ieftin Bucuresti, mare mi-a fost mirarea când am găsit o firma care corespunde cerințelor noastre.

Firma se numește ABCtrans.ro, am început sa răsfoiesc site-ul lor și am găsit multe informații utile.

Transporta mobila, marfa, bagaje, moloz și multe alte lucruri. Mașinile sunt dotate cu GPS astfel pot ajunge in timp util la orice destinație. Pe lângă București serviciul lor ajunge pana în județul Ilfov, preturile sunt foarte bune, deoarece acești oameni s-au gândit la nevoile tuturor si nu fac diferențe intre persoanele care apelează la serviciul lor.

Pentru ca aveam nevoie de mai multe informații, am continuat sa răsfoiesc site-ul firmei și am descoperit ca prețul unui transport variază intre 60 RON și 250 RON în funcție de distanta și ora la care se efectuează acesta.

Pentru a stabili un preț foarte corect, în momentul solicitării transportului se oferă câteva detalii destul de importante cum ar fi: lungime, volum, km, număr de paleti, traseu, și multe altele astfel putând fi stabilita și mașina corespunzătoare pentru a realiza acesta transport.

Tot pe site veți găsi și informații privind plata serviciului ales dar și numărul de telefon unde pot fi contactați.  Am sunt la numărul de telefon afișat și am fost întrebate dacă avem nevoie de personal la încărcarea și descărcarea mobilei, dar și numărul de obiecte dorit sa le mutam, cât și tipul de imobil de unde se efectuează mutarea și unde va fi descărcată mobila, dacă inițial nu înțelegem de ce au nevoie de atâtea informații, o data ajunsa echipa, am înțeles. Au încărcat mobila într-un timp foarte scurt și totul a fost așezat în asa fel încât toate au ajuns la destinație intacte.

Programul de lucru este perfect pentru oricine, de luni pana vineri de la 8.00-23.00 și de asemenea puteți găsi pe site și o adresa de mail, unde puteți adresa orice întrebare.

In concluzie va recomand firma de transport din Bucuresti : ABCtrans.ro și veți avea parte de preturi accesibile, mobilitate și mult profesionalism.

2 comentarii la „Transport prompt si de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *