Secret Santa din cana

Cu pasi repezi de apropie perioada sarbatorilor si ca in fiecare an ma inscriu cu entuziasm la Secret Santa, deja cunosc participantele si stim ce ne place, nu de alta dar e deja al treilea an de cand organizam acest eveniment.

Desi mai sunt vreo doua luni pana la trimiterea cadourilor eu deja am inceput sa caut cadoul perfect pentru persoana destinata sa primeasca coletul de la mine.

S-a intamplat totusi ceva ciudat, in timp ce ma uitam pe facebook, parca planetele s-au aliniat si mi-au arat exact ceea ce cautam. Mi-a atras atenția o postare a paginii de facebook a magazinului de cani

11083653_356732907859773_5722554820251446626_n

Persoana căreia trebuie sa ii trimit cadoul iubește cărțile și pisicile. Asa a început goana după pisici :), cum niciodată nu știi ce carte sa trimiți unei împătimite de lectura, am preferat sa aleg ceva practic dar care sa ilustreze pasiunea ei.

Unde am gasit aceasta minunatie de cana…este simplu,pe Magazinul de cani, ce este acest magazin? Raspunsul este si mai simplu: raiul pe pamant, cand am intrat pe site-ul oficial al magazinului parca in urechi auzeam corul cantant „Aleluia, aleluia, Aleluuuia” am gasit aici cani personalizate pentru persoanele dragi.

Am început sa ma uit pe site și am găsit cani amuzante, perfecte pentru persoanele cu simțul umorului care doresc sa înceapă ziua cu un pic de umor.

Cum spuneam cea de-a doua pasiune sunt pisicile :), tot aici am gasit o cana superba care ilustreaza perfect cea de-a două iubire a Luisei.

 cana-pisicute-cochete-8s23M

Cu aceasta cana prietena mea căruia ii este destinat cadoul de Secret Santa, va începe ziua perfect.

 La Magazinul de cani  veți găsit seturi de cani foarte frumoase, si pe viitor aici voi cauta cadoul pentru prietenii mei.

Desi mai e mult timp pana când trebuiau trimise cadourile, nu m-am putut abține și am trimis una din cele doua căni, nu am anuntat-o de primirea coletului, dar ea ma surprins cu o minunata poza în care savura o cana de ceai aromat alături de cărțile ei preferate.

GigaMega-paka-5-63_large

Recunosc ca mi sa umplut sufletul de bucurie când am văzut aceasta poza, și cred ca alături de restul cadoului rămas de trimis ii voi trimite și o cutie de ceai aromat astfel va putea trece de toamna într-o companie superba.

Un magazin, doua căni, un ceai și doua persoane fericite.

Acest articol participa la SuperBlog proba 10.

6 comentarii la „Secret Santa din cana

  1. Foarte dragut articolul! Ador ”Secret Santa” si mereu deschid cutiuta magica cu mult entuziasm! Sunt sigura ca acea persoana care va primi cadouasul de la tine va fi foarte incantata!

    kisses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *