What women want…

Se stie deja ca femeile sunt niste fiinte complexe, greu de inteles dar totusi irezistibile si mereu gata pentru orice provocare.

Celebrul film „What women want” ilustreaza cateva ideii despre ce isi doresc femeile, sau gandurile femeilor.

M-am pus in locul lui Mel Gibson si am inceput sa „ascult” gandurile femeilor din jurul meu, daca initial mi s-a parut obosit, nu intelegem scopul acestei puteri, dar dupa ce am ascultat cu adevarat gandurile lor am inteles ca cel mai mare dusman al tuturor femeilor este parul de pe picioare, epilarea si durerosul epilator.

Fiecare femeie in parte isi doreste o potiune magica pentru a scapa definitiv de parul nedorit de pe intregul corp, dar ele nu stiu ca acum a aparut o moda noua in materie de epilat care nu a ramas blocat pe strazile din Hollywood, a ajuns si la noi, aceasta noua inventie se refera la epilare definitva, o modalitate nedureroasa, si un un aparat cu lumina intes pulsata.

silk-n-glide-b-1

Este mic, portabil, cu senzor de siguranta inclus, potrivit pentru majoritatea tonurilor de piele, 5 niveluri intensitate si viteza ajustabila, poate fi folosit si dupa expunerea usoara la soare si mai ales nu necesita reincarcare.

Am ales sa impart acesta minune si cu celelalte femei si sa le spun micul meu secret. Le-am spus ca eu am picioare de zeita cu un aparat micut, care poate fi folosit si de barbati, care nu este dureros si pe care il ador.

Bineinteles ca nu m-au crezut, dar dupa ce l-au testat au vazut ca spun adevarul si ca acest micut aparat este perfect pentru orice doamna si doamnisoara care doreste sa uite de epilatoarele clasice si sa paseasca putin in viitor.

Am inceput sa ascult iar gandurile femeilor si acestea s-au schimbat, nu mai spuneau ca picioarele nu sunt pregatite pentru a iesi in public, sau ce scuza inventeaza in seara respectiva pentru a domoli poftele domnului de langa ea, acum zambeau, gandurile negre disparuse si toate laudau aparatul Silkn Glide 150K.

Acum ca stiu ce isi doresc femeile, tare mi-as dori sa stiu ce isi doresc barbatii, pentru ca sunt sigura ca si ei isi doresc epilare definitiva fara durere.

Acest articol participa la Superblog2015, proba 22.

2 comentarii la „What women want…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *