Accesorii cu stil

Bună dragile mele, azi am constata ca pentru mine o ținută nu este completa fără accesoriile potrivite.

Nu mai știu dacă v-am spus ca cochetez cu handmade-ul, ador tot ce tine de lucru manual,  si mai ales ador sa fac accesorii.

Desi s-au schimbat multe în viata mea încă mai caut materiale pentru realizarea acestora, si asa am găsit un super magazin online, unde am găsit tot felul de margele.

Când eram la început cumparam tot felul de lucruri de care nu aveam nevoie, și atunci când aveam nevoie de ceva trebuia sa fac mai multe comenzi pentru ca nu găseam nici un site unde sa aibă tot ce îmi trebuia, acest lucru se schimba dacă vorbim de magazinul online margeledinbijuterii.eu

Am găsit pe acest site de la margele tip Pandora, bijuterii din argint 925, margele toho, pietre semiprețioase, si lista poate continua.

Imi place la acest magazin ca am găsit accesorii pentru realizarea bijuteriile, dar și bijuterii gata făcute.

colier-lucrat-din-mii-de-margele-de-nisip-cu-motive-indiene-301brau-din-margele-de-nisip-bleu-455

Aceste doua modele sunt doar câteva din superbele modele ce pot fi găsite pe site, aceste accesorii sunt realizate cu multa migala dar în același timp multa pasiune pentru aceasta minunata arta.

Pandantive minunate astepta sa fie descoperite și sa scoată orice ținută din anonimat, acesta de mai jos este un exemplu mai mult decât perfect.

pandantiv-argint-925-din-dinte-de-rechin-si-onix-1740

Cu mult timp în urma nu credeam ca voi putea spune vreodată ca nu am suficiente accesorii, dar văzând aceste minunății sunt absolut convinsa ca imaginația oamenilor nu are limita și ca orice ținută poate fi scoasa din anonimat cu accesoriile perfect.

Nu îmi mai rămâne decât sa va invit sa vizitați acest magazin online, pentru ca veți găsi ceva pe placul dumneavoastră,  fie ca sunteți un artizan sau un simplu cumpărător aici stilul are un alt nume.

4 comentarii la „Accesorii cu stil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *