Am înnebunit!!!

crazy-emoticon-236

     Pentru început mii de scuze, am promis un ootd azi, dar nu am reușit sa fac pozele :(, fotograful a fost indispus :((, îmi voi lua un trepied ca sa rezolv singura treaba când trebuie.

În al doilea rand, m-am tuns :), de la parul lung

shein_rochie1-768x1024

Ceva de genu am ajuns la….

DSCN3057 - 1

E o mare schimbare pentru mine, care în 8 ani de zile mi-am tăiat doar vârfurile :)). Ce ziceți?

În al treilea rand: toate gentile sa apeleze la mine, ma jur ca pana acum uram gentile…bleah…azi în schimb m-am îndrăgostit de un rucsac ( va las intr-un comentariu link-ul de unde l am luat) este super.

DSCN30601

Și o poza cu câteva hăinuțe ce urmează sa le găsiți pe blog, rochie superbe  <3 care ma mir ca imi vin, si apropo vezi vedea mult negru, voi încerca măcar pe blog sa nu se simta aceasta stare a mea ( un an de zile nu prea port purta alte culori :(,  dar promit ca nu veți vedea doar hăinuțe negre, ci multe culori ca și sufletul meu este colorat).

DSCN3059-1

Acestea fiind spuse, va pupăcesc și nu uitați pentru mine înseamnă foarte mult comentariile voastre asa ca nu va țineți părerile doar pentru voi, vreau sa le stiu și eu.

Facebook Comments

6 comments / Add your comment below

  1. Vesnica problema cu pozele pe care si eu o am . E rost de batut niste fotografi, poate ii facem sa inteleaga ca nu e atat de dificil sa se comporte frumos si ei. O schimbare e binevenita intotdeauna. Urmeaza si la mine o schimbare de look, nu de altceva dar mi-ai deschis apetitul 🙂

    1. Eu m-am decis, imi iau trepied, asa nu mai pierd ziua ca nu are el chef :D, knd trebuie sa fac poze montez aparatul 🙂 si gata, am rezolvat treaba 😀

Lasă un răspuns

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.