Apa micelara Gerovital Derma + Review

Gerovital_Derma+apa micelara

Apa micelara a apărut de mult pe piața și pana acum pentru mine a fost un mister, recunosc ca am tânjit după ea mult timp dar dacă stau foarte mult pe acasă și nu folosesc multe produse de make-up nu-i vedeam rostul și prin urmare nu am cumparat-o decât acum vreo doua săptămâni.

Am primit coletul de la Farmec intr-o perioada destul de aglomerata pentru mine, cu multe articole gen outfit of today, unde de fiecare data m-am machiat si am folosit tot ce trebuie pentru un make-up complet.

Dacă din comoditate pana acum ma demachiam cu șervețele umede ei bine acum totul s-a schimbat, am început sa folosesc zilnic apa micelara Gerovital H3 Derma +.

Ce o face asa speciala?

În primul rand ingredientele, acestea sunt:

apa_micelara_gerovital_derma+

În al doilea rand usurinta cu care înlătura machiajul, nu irita ochii, nu te ustura fata, este ușor de aplicat și ideala pentru orice tip de ten, nu contine parabeni, alcool sau coloranti.

apa_micelara_gerovital_derma+1

Trebuie sa spun sincer ca dacă ar trebui sa aleg intre o apa micelara și un demachiant crema as alege apa micelara, este ușor de folosit, si după cum va spunem înlătura machiajul numai decat.

Imi place la nebunie și de când am primit-o doar cu ea ma demachiez pentru ca lasă tenul curat, proaspăt și deloc încărcat.

 Se foloseste cu usurinta, datorita pompitei din dotare si cu ajutorul unei dischete demachiante poti inlatura machiajul sau impuritatile de pe fata cu doar cateva miscari.

apa_micelara_gerovital_derma+2

Aceasta apa micelara o putati achizitiona de aici, pret:  28.80 ron.

10 comentarii la „Apa micelara Gerovital Derma + Review

  1. Am vazut ca Gerovital este o gama din ce in ce mai folosita. Recunosc ca pana acum nu am folosit apa micelara de la ei dar descrierea este foarte interesanta si tentanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *