O copilarie minunata cu Lego ninjago

   Copilăria este o binecuvântarea, atât atunci ca de este momentul ei cat și în viitor, fiind acel loc minunat de care ne amintim cu drag și pe care îl rememoram ori de cate ori avem nevoie sau vedem ceva ce ne amintește de o întâmplare petrecuta în acea perioada.

Indiferent de ce spun alții am avut o copilărie frumoasa, o perioada în care jocurile gen de-a fata ascunselea, leapșa, tara tara vrem ostași,  sau frunza ne aduna pe toți în același loc și ne ținea ocupați ore înșir. Iernile era perioada in care nu conta cat de frig este atâta timp cât aveam zăpadă în jur, ne făceam cazemata și ne bulgaream ore înșir și nu ne pasa ca suntem uzi pana la piele, mergeam ne schimbam și o luam de la început.

Singurul moment când nu eram fericiți era atunci când ploua, posibilitățile erau limitate și ajungeam sa ne jucam pe scara blocului cu ceilalți copii.

Am crescut acum copilăria a rămas în urma, deși pot spune ca încă o retrăiesc prin fetita mea, o mica mogaldeata ce creste pe zi ce trece și prin ochiintermediul căruia copilăria are alt sens.

Nu a prins jocurile din copilăria mea, dar ea are alte modalități de joaca, printre care se jumătate și jucarii lego ninjago, aceste jocuri lego ii dezvolta imaginația.

Desi nu se găsesc în zona în care locuiesc, am reușit sa îl le achiziționez de pe un site de jocuri,  si atunci când au ajuns casa s-a bucurat enorm și cu mânuțele ei mici se chinuia sa desfacă cutia de reprezenta o bariera către mica ei lume.

vehicul-pentru-jungla-lego-ninjago-647

Desi unele modele sunt de băieți pentru ea nu o deranjează,  se joaca cu placere, asambland și desfacand cu entuziasm de fiecare data, creând poveste ce doar ea le intelege dar de pe urma cărora se amuza copios.

 Multe s-au schimbat dar Maya are o atracție fantastica pentru tot felul de jucării și pentru fiecare găsește o poveste, un nume haios și o noua întrebuințare de cate ori se joaca cu ele.

3 comentarii la „O copilarie minunata cu Lego ninjago

  1. Lego este o jucarie tare creativa si apreciez copii care se joaca cu asa ceva. I-am cumparat si eu fetitei mele un lego de la gazeta sporturilor dar s-a bucurat taticul ei de aceasta jucarie. Era disperat sa faca acel lego!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *