Unde poti gasi fotolii de masaj la pret bun?

Fiecare zi este o provocare, fie ca mergem la munca fie ca stam acasă avem nevoie de putina relaxare, pentru ca altfel nu vom mai da randamentul cu care ne-am obișnuit.

Lucrez intr-o companie în care șeful este foarte apropiat de angajații sai, si tine la angajații sai. Intr-o dimineața ceva era schimbat, era încordat și trist, l-am lăsat pana când acesta considera ca ne poate spune despre ce este vorba, și asa sa intamplat.

Mi-a spus ca îl doare sper foarte tare, ca are nevoie de un masaj foarte bun și nu știe unde poate găsi unul. Cum se apropia ziua lui am decis sa ii facem cadoul mai devreme, dar întrebare de pe buzele tuturor era: unde poti gasi fotolii de masaj la pret bun.

Unde am gasit fotoliu dorit?

Marea ne-a fost uimirea când am dat de site-ul http://masatto.ro, un loc unde confortul este cuvântul de baza, cu doua locații de prezentare, una în București :Bd. Constructorilor 20A, acces pietonal rapid: 5 minute de la metrou Crângași sau tramvai 41, si plecat puteți testa în urma unei programarii la numarul de telefon la 0735.518.967 sau la adresa de mai contact@masatto.ro.

Am rasfoit site-ul si a găsit o multitudine de modele minunate gata sa fie luate acasă.  Indiferent de modelul ales pe site veți o mulțime de detalii despre acesta, precum și zonele masate.

Pe lângă asta poți beneficia de promoția disponibila în ziua respectiva, dar și de serviciile oferite, cum ar fi livrare din stoc în 24 de ore, transport gratuit, manual de utilizare-în limba română, garanție: 24 luni și postgaranție: 60 luni.

Mi se pare dea dreptul uimitor cate de multe lucruri oferă,  pe lângă scaunele de masaj ideal la pentru oricine.

Când am primit cadoul, șeful nu era la munca, iar supriza de al găsi în birou a fost memorabila  plus ne-a zis ca îl va pune undeva unde vom avea și noi acces la el.

M-am bucurat enorm ca ma aflu printre persoane ce știu  unde poti gasi fotolii de masaj la pret bun, și pentru ca nu sunt egoista am decis ca trebuie sa îți spun și ție,  și mai ales sa te invit sa vezi ce minunății poți găsi pe site.

Pur și simplu un salon de masaj incorporat intr-un scaun confortabil și stilat, de-a dreptul wow, cu ajutorul lui ai parte de un masaj bine realizat în incinta casei sau al biroului, si astfel nu vei mai fi stresat si nici nu vei mai avea dureri de oase.

3 comentarii la „Unde poti gasi fotolii de masaj la pret bun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *