Cine te ajuta sa cresti vizibilitatea unui site

Fiecare persoana care detine un site, un blog, fie el domeniu sau sub domeniu isi doreste sa creasca, sa ajunga la un numar de vizualizari pe zi, sa creasca numarul de vizitatori unici pe luna, absolut tot ce tine de un site sau un blog. Recunosc ca si eu ma numar printre acele persoane care isi doresc un trafic cat mai bun si cat mai multa activitate pe blog.
Stiai ca exista firme care sunt specializate in acest tip de servicii seo pentru cresterea vizibilitatii. Iti spun sincer ca mie nu imi vine sa cred si chiar ma bate gandul sa apelez la serviciile lor

Se stie ca internetul este sursa celor mai bune reclame si ca aici poti gasi firme ce promit multe si realizeaza pe jumatate sau chiar mai putin de atat, de unde stiu…ei bine este simplu…am patit-o si eu. Da este destul de dificil sa gasesti aceea companie care face exact ceea ce iti promite, in condiile in care platesti pentru o mai buna vizibilitatea in motoarele de cautare.

logo_hollo

Peste site-ul firmei – Hollo  am dat accidental si pentru ca mi-a placut,  am decis ca este timpul sa impart aceasta informatie cu tine. Imi place ca si aspect, bine structurat, cu foarte multe informații relevante pentru cititor.

Am intrat pe site si am inceput sa-l rasfoiesc, asta fac de fiecare data cand un site imi trezeste interesul, aici am gasit ceva numit animatii doodle. M-am uitat ca mata in calendar pentru ca sunt informatii noi si despre care nu stiu absolut nimic.

Am gasit totusi informatii care m-au lamurit, hai sa iti spun si tie cateva idei de baza: in primul rand animatiile doodle este un mod unic si creativ de a transmite un mesaj utilizatorilor, cu alte cuvinte captezi atentia utilizatorului facandul astfel sa ramana alaturi de tine, rata de conversie de 54 de ori mai mare fata de rata de conversie redata de citirea unui text, cresterea timpului de navigare pe site de la 48 de secunde la 5 minute, un minut video contine, in medie 1.800.000 de cuvinte, youtube are in medie 3 bilioane de viziualizari zilnic, utilizatorii sunt mult mai tentati sa intre pe un site care contine video, un site optimizat corect care contine video, creste probabilitatea de a fi in prima pagina a motoarelor de cautare cu 53%, online video este cel mai rapid mod de a share-ui informatia in lume, in ultimii 3 ani, traficul video de pe terminalele mobile a crescut cu 5000% , campaniile de e-mail cresc rata de conversie cu 90% atunci cand contin un video, produsele promovate prin video cresc probabilitatea de a fi cumparate cu 85% .

Acestea fiind spuse, cred ca toti ne dorim un trafic mai bun si din acest motiv trebuie sa cunoastem anumite informatii.

Pe langa animatii doodle, Hollo se mai ocupa si cu servicii seo, campanii ppc ( Pey per click ), servicii social media si video Marketing – la fiecare serviciu in parte vei gasi o multime de informatii, detalii specificate cu ajutorul carora tu vei decide daca sunt ceea ce cauti.

Trebuie totusi sa iti spun ca imi place ca scrie in romana, cuvinte atent alese pentru a fi pe intelesul tuturor, cu alte cuvinte chiar si eu care nu am experienta in domeniu stiu ca serviciile lor sunt perfecte pentru site-ul meu.

De ce sa alegi Hollo?

  • Ai la dispozitie experienta si expertiza unui intreg departament
  • Pentru ca ne place ceea ce facem si scopul final este succesul tau
  • Pentru ca suntem certificati Google Video Advertising
  • Urmarim calitatea si nu cantitatea continutului distribuit
  • Intelegem afacerea ta si o promovam ca si cum ar fi a noastra

Cele mai sus trecute le gasesti pe site alaturi de alte motive pentru care Hollo este una din firmele de top in acest domeniu. Eu una voi salva pagina lor pentru ca imi doresc un site foarte bine optimizat care poate atinge potential maxim.

Un comentariu la „Cine te ajuta sa cresti vizibilitatea unui site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *