Sotul meu e friguros

Pe Gabi l-am cunoscut pe cand aveam 22 de ani, ne-am intalnit la o petrecere si chiar daca nu a fost dragoste la prima vedere, destinul a aranjat ca noi sa fim impreuna si sa ajungem la 8 ani de relatie, la doi de casnicie si sa avem o minunata fetita impreuna. Cand l-am intalnit locuia nu foarte departe de mine si ajungem sa petrecem mult timpul impreuna, fie prin oras fie la el.

Total s-a intamplat intr-o iarna cand fiind in vizita la el observ ca avea in camera o temperatura de si o camila ar scoate limba. M-am uitat la termometru si indica 30 grade, i-am spus ca este nebun si ca om asa friguros nu am vazut niciodata. M-a luat cu povesti ca e racit si pana la urma am zis ca el, dar abia cand ne-am mutat impreuna am ajuns la concluzia ca are probleme cu frigul.

Daca prima iarna petrecuta in noua casa a rabdat frigul ( temperaturi normale )  in primavara a plecat si a facut aprovizionare de polistiren, adezivi si mana de lucru. M-a blocat cand a venit casa cu masina plina de baxuri de polistiren si cu vreo cinci prieteni gata pusi pe treaba.

Am inceput sa rad cand i-am vazut si unul dintre ei mi-a zis ca a zis Gabi ca e frig la voi in casa si ca are nevoie de izolatii termice si de ajutor pentru a imbraca toata casa in polistiren. La cum il stim ca face la frig am zis sa venim sa il ajutam.

In sase persoane si cum material de ajuns intr-o zi casa a fost izolata termic si seara s-a termint cu multe glume pe seama frigurolui meu sot – noroc ca tine la glume ca altfel era in stare sa mai puna un strat de polistiren.

Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine casa, ca si-a schimbat aspecul si ca nu numai ca frigul sta afara, pe timp de vara in casa este racoare, locul perfect pentru a te refugia de caldura torida de afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *