Locuri de munca in UK

Nu, nu sunt in cautarea unui loc de munca, pentru ca in prezent detin unul pe care il ador si la care abia astept sa ma intorc, dar stiu ca sunt si persoane care sunt in cautarea acestora, mai ales in afara tarii. Se stie deja ca munca in alte tari este mult mai apreciata si mai bine platita decat aici. Cand ne puteam lauda cu salarii bunicele, dar sa fim seriosi, crema-cremelor este dincolo de granitele tarii. Stim deja ca se ajunge la salarii de 1000€ pe luna sau chiar mai mult. In prezent am multe presoane care au ales acest drum, au lasat familii in tara pentru un trai mai bun.

La stiri se vorbeste destul de des medici plecati in afara pentru un salariu mult mai bun, conditii mai bune si tot ce inseamna de fapt postul de asistenti medicali UK.

asistenti-medicali

Asistenti medicali UK

Sunt o multime de firme ce promit multe, dar de unde stii exact care este cea mai buna, aici incepe defapt acest articol, vreau sa vorbim putin despre: brit.ro, o firma ce iti ofera posibilitatea obtinerii unui post de lucru in afara tarii, loc unde conditiile sunt mult mai bune si salariile sunt pe masura asteptarilor.

Totusi, cred cu tarie ca indiferent de conditiile de lucru oferite in afara tarii, care cu adevarat sunt de o mie de ori mai bune ca ale noastre, si aici sunt oameni ce au nevoie de medici buni, dar nu acesta este scopul articolului, este acela de a iti spune ca aceasta este una dintre companiile ce iti ofera sprijin, si cu adevarat fac ceea ce promit.

De ce conteaza acest aspect, este simplu, nu de multe ori concetatenii nostri au ajuns in locuri de total opuse fata de ce li se promisese, asta pentru ca in spatele acelor promisiuni erau doar minciuni, nimic nu era asa cum se asteptau, fiind astfel nevoiti sa se intoarca in tara sau sa ramana in acele conditii mizerii.

Pe internet veti gasi o multime de informatii despre locuri de munca uk, dar si despre salariile oferite acolo, pentru ca sa fim seriosi, banul in impinge pe om sa accepte aceste joburi, pentru ca toti ne dorim joburi bine platite, respectate, care sa conteze, chiar daca acesea sunt la mii de km distanta de casa, nu-i asa?

Indiferent de ceea ce iti doresti in viata, alege ceea ce este corect, informeaza-te pentru ca este vorba de viitorul tau, si al familiei tale, atunci cand este cazul. Vorba aceea nu te arunca cu capul inainte, pentru ca atunci cand vine vorba de viata noastra unele greseli ne pot costa mai scump decat trebuie.

Acestea fiind spuse, nu imi mai ramane decat sa iti zic sa faci ceea ce iti place, aici sau in afara tarii, pentru ca doar asa te vei simti cu adevara implinit. Distanta de casa este grea, cea de familie este si mai grea si dorul este ceva ce te poate impinge la mai mult, dar cu toate astea ia decizia corecta, si fa ceea ce trebuie sa ajungi unde iti doresti.

 

Un comentariu la „Locuri de munca in UK

  1. Pai daca intre noi nu exista omenie si cautam sa ne furam caciula unul altuia ,ce sa mai asteptam de la altii care sunt straini ? Acum cred ca depinde si de noroc ;eu sper totusi sa mai mearga piata muncii peste granite ;desi din noua generatie se pleaca tot mai mult pentru a lucra in diverse domenii;o sa ajungem o tara de pensionari ;sau poate nu ;depinde de cine ne mai guverneaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *