Gadget la moda…husa de fite

Vine candva un moment in viata cand vrei o schimbare, nu ma refer la case, masini, sau mai stiu eu ce lucruri, sau poate si aceste sunt pe lista, dar nu in cazul meu, pentru ca in prezent am cam tot ce imi trebuie, doar ca imi doresc un telefon mobil nou, am in prezent un Samsung…dar stim deja ca gadget-urile din ziua de azi sunt intr-o continua schimbare si zilnic apar alte modele ce le lasa in spate pe cele vechi.

Asa cum ti-am zis am un Samsung, dar tare imi doresc un Samsung Galaxy S7 Edge, pentru ca cei drept am vazut pe un site cateva huse Samsung Galaxy S7 Edge de m-a facut sa ma indragostesc automat de el, si sa imi doresc un astfel de telefon.

98-_1024x1024Aceasta arata minunat, imi place la nebunie, si cred ca se vede divin pe spatele unui samsung edge, care oricum este minunat, si cumva mi se pare unul dintre cele mai reusite modele de telefon, dar cei drept cine stie ce apare in 2017, fiind o industrie intr-o continua dezolvare.

Desi Iphone ca si telefon nu este printre primele clasate in topul preferintelor mele, cei ce se ocupa de el, au realizat o gama larga de huse iphone 7, si asta am vazut-o in aproape orice magazin de specialitate.

32_1024x1024 8-_b179d16b-aa1d-4323-bf6b-0acb59dca180_1024x1024

Doua modele extraodinare, la preturi uimitoare, menite sa iti puna telefonul in valoare, si in acelasi timp sa iti protejeze telefonul in diferite situatii. Trebuie sa recunosc ca totul a evoluat foarte mult, daca in trecut existau acele huse simple, transparente din silicon care isi faceau treaba, acum totul se rezula ma sclipici, balnita, culoare, desen si orice iti trece prin minte, cred cu tarie ca poti gasi aproape orice tip de husa iti doresti daca iti aloci timpul necesar cautarii ei.

 Am evoluat foarte mult, am plecat de la telefoane cu butoane, mari si grele, am ajuns la telefoane subtiri, destepte si usoare, ce pot fi accesorizate cu huse ce se muleaza conform nevoilor noastre. Asa ca daca si tu vrei ca telefonul tau sa fie in pas cu moda, intra pe ciocotec.com pentru ati cumpara cele mai noi modele de huse pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *