Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Uite ca suntem deja in luna ianuarie, am ajuns in anul 2017, un an nou ce sper ca va fi minunat. Pentru inceput nu mi-am propus nimic, cel putin pana acum, cine stie ce va urma.

Hai sa iti spun ce am realizat pana acum, din lista realizata in luna ianuarie 2016. Nu o mai lungesc…hai sa vedem arata lista mea.

Sa dau jos câteva kilograme ( câteva mai multe ) – Le-am dat jos si le-am pus inapoi :)), off mama ei de vointa.

Sa scriu de 3-4 ori pe saptamana, chiar vreau sa respect acest lucru – stiu ca asta am realizat-o, am scris destul de des, si drept sa iti spun chiar mi-a placut.

Sa realizez 12 articole – favoritele lunii ( unu pe luna) – nu am reusit asta, am ajuns pana la numarul 6 :(,. imi pare tare rau, dar sper ca anul acesta voi reusi aceasta performanta.

6 articole – produse consumate – un articol la doua luni – am facut vreo 5 articole, mai lipsea unul si duceam la bun sfarsit cu brio aceasta tema.

Sa realizez articole -ootd- și sa am mai multa încredere în mine atunci când pozez – am facut asta, si cei drept incepuse sa imi placa dar cumva spre sfarsitul anului acestea au incetat.

Sa renunț la vicii – suc cu acid și dulciuri – boala grea, nu am renuntat la ele si nu cred ca voi renunta.

Sa fiu mai ordonata și mai organizata – am ajuns sa imi fac liste cu ceea ce am de facut, lucrurile sunt puse mai mereu la locul lor, deci…am trecut cu bine de acest punct.

Citește mai des ( lipsa de timp m-a făcut sa uit aceasta placere)

 1. Cartea pierduta a vrajitoarelor –  Deborah Harkness
 2.  Obsidian –  Jennifer L Armentrout
 3. Onix – Jennifer L. Armentrout
 4. Opal – Jennifer L. Armentrout
 5. Nici moarta, nici maritata –  Maryjanice Davidson
 6. Academia Vampirilor primul volum

Sa realizez articole – review-uri – mai detaliate – desi am rarit acest tip de articole, cred ca pana la urma le-am facut asa cum mi-am propus, cei drept nu imi plac articolele in care se lauda un produs desi acela nu este tocmai wow.

Concursuri pentru voi ( în fiecare luna unul pe blog și unul pe pagina de facebook ) – am facut o perioada si am apoi am incetat, nu vroiam sa intarzi cu trimiterea premiilor si sa par neserioasa.

Hai sa dam mana cu mana -sa mărim numărul de cititori – hm, am pierdut acea optiune de a te abona la blog, totusi pe pagina de facebook sunt 1800 de like-uri

Sa port rochii ( am început sa ma axez pe bluze, si chiar cred ca ar trebui sa port rochii mai des ) – am un sifonier plin, pe la inceputul anului trecut nu aveam decat vreo 2-3 acum am mult mai multe, si abia astept sa treaca frigul sa le pot imbraca.

Sa fiu mai econoama ( sunt genul care face ceva bănuți lunar, dar ii dau pe prostii și apoi dau din colt în colt) – :(( nu am reusit nimic aici :(((, mai am mult de lucrat la asta.

Sa investesc în ceva – se leagă de nr 13 -dacă tot economisesc, sa fac ceva cu ei, sa renovez, sa modernizez…ceva sa conteze – cum pe cel anterior nu l-am dus la bun sfarsit, ei bine nu acesta nu l-am dus.

Sa imi cumpar parfumul La vie est belle – Lancome – este parfumul meu de suflet – nu l-am cumparat, am avut o replica care m-a dezamagit.

Sa fac poze mai clare, mai frumoase – aparatul il am…trebuie doar sa invat una alta despre el – nici o imbunatatire aici, la fel de ciudate imi ies .

Mai des pe instagram 🙂 – il am de mult..dar nu ne-am imprietenit :), asa ca a venit timpul sa o facem – ma crescut aici, si ma bucur, desi ar trebui sa postez mai des.

O mica colectie – Ar trebuie sa mentionez ca sunt o colectionare 🙂 – agende, pix-uri, oje, ceasuri – va voi arata colectia mea candva – cea de oje ti-am aratat-o, cat de curand iti voi mai arata cateva,

Sa creez o serie de articole – gen notd – in fiecare saptamana un articol cu unghite, ce ziceti? – am inceput o serie dar nu le-am dus la bun sfarsit.

Fanul luni :), esti activ te premiez. 12 premii, in fiecare luna cate un fan norocos – fi activ, comenteaza – eu promit sa tin cont de ele – am premiat cateva persoane, pe parcurs am renuntat, poate pe viitor voi relua aceasta activitate.

Facebook Comments