Comanda de pe dresslily.com

Acum mai bine de o saptamana am primit comanda de la dresslily.com. Cu multe zile in urma am descoperit acest site si cei drept multe lucruri mi-au facut cu ochiul, printre care se afla si urmatoarele lucruri.

Am o manie cu ceasurile si prin urmare mereu le pun in cosurile de cumparaturi, dar si tricourile cu desene interesante. Pentru ca deja am dezvaluit ce mi-am cumparat, hai sa iti arat cum arata produsele alese si sa iti spun cateva ceva despre ele.

Incep cu ceasurile, recunosc ca imi plac enorm toate trei si fiecare este special in felul lor.

Trebuie sa iti spun inca de la inceput faptul ca acest ceas l-am ales pentru sora mea, imi place la nebunie si ei ii place la fel de mult.

Foarte special si diferit fata de ce am avut pana in prezent, acest ceas merge perfect in zilele de vara, fiind colorat si usor de asortat.

Cu mult diferit fata de cum pare in poza, sau cum ma asteptam eu sa fie, acest ceas este super, cadranul fiind usor de citit, si partea cu sclipici in face unic.

Tot de aici am achizitionat o bluza si un tricou si o bluza. Bluza mi-a placut enorm, desi mi-ar fi trebuit o marime putin mai mare, in schimb tricoul este ok, are un material bun – mai am unul la fel, doar ca are alt desen.

Stiu ca este o intrebare ce si-o pune toata lumea : la ce posta a ajuns coletul? La posta vamala, acolo am platit 8 lei – taxa de prezentare colet la vama. Chiar daca a ajuns la posta vamala pe mine nu ma deranjeaza, nu este foarte departe de unde locuiesc eu si spre norocul meu poate merge sotul sa il ridice.

 

 

11 comentarii la „Comanda de pe dresslily.com

  1. Sunt o mare iubitoare a ceasurilor. Imi plac atat cele originale dar si cele la cativa dolari care au niste modele extrem de interesante.
    Nu inteleg de ce ai platit 8 lei. La posta vamala la mine platesti 8 lei daca vamesa iti percepe taxe. Cum ar veni vamesa iti ia diferenta de TVA daca coletul depaseste 10$ si in momentul in care aceasta iti taie chitanta, tipa de la posta vine si ea cu taxa de 8 lei!

    1. Mereu platesc 8 lei, fara chitanta fara nimic, mereu imi cer 8 lei pentru taxa prezentare colet la vama, exact asa au zis alea ca se numeste.

  2. Imi plac mult ceasurile. Nu mi-am comandat niciodata nimic de pe niciun site de haine din afara, iar asta pentru ca posta vamala de mine ar fi foarte departe. Insa ma bucur cand vad ca voi sunteti fericite. 😀 Sa le porti sanatoasa, iti vine foarte bine bluza! 😀

  3. Buna, imi plac produsele cumparate de tine. Iar mesajele de pe tricou sunt frumoase. Am si eu o intrebare: a trebuit sa urmaresti tu comanda sau ai primit o instiintare acasa ca trebuie sa mergi la posta vamala? Eu am comandat pe 17 dec. 2017 si nu am primit nimic la cutia postala chit ca e acum 2 ian. 2018. Am intrat la Posta Romana pe site si cand am introdus codul dat de la Dresslily scria ca nu exista codul. Ce ar trebui sa fac, sa dau telefon la posta vamala? Sau sa astept acasa instiintarea? Multumesc anticipat pentru raspuns!

    1. Multumesc frumos, ma bucur ca iti plac produsele alese de mine. Cat despre comanda ta, pe 17track daca ai numar de urmarire poti vedea in ce stadiu este comanda, plus ca ai prins perioada de sarbatori 🙁 si mai mult ca sigur va mai intarzia, nu cred ca posta lor functioneaza mai bine ca a noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *