Stop imbatranire!

Fiecare femeie viseara la asta, la ce? La un ten fara riduri, un ten perfect care nu isi arata varsta, un ten ce poate fi aratat in lume fara machiaj si de care poate fi oricand mandra.

As minti daca as spune ca la varsta mea, nu ma uit dupa fiecare linie aparuta pe fata, daca as spune ca nu folosesc n produse cu acelasi efect. As spune chiar ca cu cat inaintez in varsta panica ridurilor se instaleaza din ce in ce mai bine si ma gandesc cum voi arata oare la 40-50 de ani.

Daca in copilarie nu intelegeam obsesia doamnelor de a arata mai tinere si imi doream cu ardoare sa cresc mare, sa port pantofi cu toc si ruj pe bune…ei bine acum totul s-a schimbat, am ajuns la varsta pantofilor cu toc si a rujului pe bune, dar fruntea incruntata incepe sa fie tot mai mult prezenta in viata mea si ridurile la fel.

Acum ceva timp am auzit de acid hialuronic, asa ca am inceput sa caut totul despre acid hialuronic, astfel am aflat care sunt beneficiile acestuia, dar si clinica ideala unde poti avea parte de un astfel de tratament.

Ce inseamna acid hialuronic?

Pentru ca asta mi se pare cel mai firesc pas, pentru cei ce nu stiu, trebuie sa dam o definitie cat mai completa pentru acest as din maneca doamnelor.

Acidul hialuronic este o componenta a tesului conjunctiv, alaturi de colagen si elastina, avand un rol esential in elasticitate pielii. Odata cu trecerea timpului, cantitatatile de acid hialuronic, colagen si elastina scad, iar acest deficit cauzeaza aparitia ridurilor de expresie si, in cazul buzelor, subtierea lor si pierderea voluptatii – definitie preluata de pe trident.ro.

Pentru fiecare femeie conteaza modul in care arata, tocmai din acest motiv medicii au venit in ajutorul nostru cu astfel de tratamente, pentru a ne face sa ne simtim bine in pielea noastra. Daca si tu ai nevoie de astfel de interventii, nu trebuie decat sa te lasi pe mana specialistilor, ei vor sti cum sa intervina pentru a nu cauza majore tenului.

Desi inca nu am foarte multe riduri, recunosc ca la un moment dat as apela la acidul hialuronic.

 

Un comentariu la „Stop imbatranire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *