Mid Season Sale

Este oficial, am devenit un mic spion, doar ca nu pot pastra toate informatiile pentru mine, vreau sa le impartasesc cu tine.

Stai linistita nu se aplica replica „daca iti spun trebuie sa mori” ba din contra te invit cu mare drag sa profiti de noua promotie de pe zenda.ro.Vreau sa iti spun ca din cauza lor am ajuns la concluzia de mai sus, imi place sa urmaresc ce promotii au si care este perioada lor, asa pot impartasi cu tine informatii valoroase pentru tine dar si pentru bugetul tau.

Cand am vazut ca au pana la 65% REDUCERE la aproximativ 1500 de produse, am luat-o putin razna, desi e dubios pentru ca stiam de ceva vreme ca zenda.ro pune mare pret pe multumirea clientilor si mereu au promotii ideale pentru noi.

Acum s-au gandit ca dupa sarbatorile de Paste, trebuie sa vina cu o astfel de promotie, asta de teama ca nu a reusit micutul iepuras sa treaca pe la toata lumea.  Daca intai am trecut pe la categoria incaltaminte dama am decis ca trebuie sa ii acord putina atentie sotului si sa vina iepurasul si la el, asa ca am ajuns sa ma uit dupa tenisi barbati. Aici am gasit cateva modele minunate, dar pentru ca nu stiu exact ce sa ii cumpar am mai rasfoit putin site-ul si m-am trezit uitandu-ma la mocasini dama si chiar daca iti spuneam ca sunt in cautare de produse barbatesti, am gasit o pereche superba, pe care i-am si pus in cos.

Dupa ce am pus mocasinii in cos, m-am intors la categoria incaltaminte barbati, m-am decis sa ii cumpar si sotului o pereche de adidasi, si asa mereu se uita dupa pantofi sport barbati, de aici i-am ales o superba pereche de adidasi rosii.

Sincer iti spun ca nu ma asteptam sa gasesc o astfel de promotie, si pentru ca este valabila pana pe data de 29.04.2017 te invit sa vezi ce produse minunate au, fie ca vorbim de tricouri dama, incaltaminte sau esti in cautarea unor pantofi dama. Nu mai sta pe ganduri si profita de promotie, au peste 1500 de produse cu pret redus, si sunt absolut sigura ca iti vei gasi ceva.

Un comentariu la „Mid Season Sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *