Promotie de Paste: REDUCERI de pana la 65% la imbracaminte si incaltaminte

Ador reducerile, dar spune-mi tu cine nu le adora. In acesta perioada, si in special in apropierea sarbatorilor gasim foarte multe promotii, si zenda.ro nu face exceptie de la regula, pentru ca aici am gasit reduceri de pana la 65 % la pantofi damaimbracaminte,  dar si alte categorii perfecte pentru primavara.

Zenda.ro ne ajuta sa pastram traditia, imi aduc aminte cum parintii mei umblau in lung si-n lat dupa haine si incaltamine pentru mine si sora mea. Mereu ne cumparau haine pentru amandoua, si trebuie sa recunosc ca muream de nerabdare sa le imbrac. Ei bine vremurile acelea s-au dus, dar traditia o pastrez cu sfintenie, si fix din acest motiv am inceput sa caut pantofi sport barbati si incaltaminte barbati  pentru sotul meu.

Sincer sunt multe site-uri cu reduceri pe internet, dar rare sunt acele cu 65%, asa ca momentan ma voi uita dupa incaltaminte pentru femei pe zenda.ro pentru ca aici am vazut cateva modele uimitoare, perfect pentru sarbatorile Pascale. Pentru ca m-am gandit la o tinuta eleganta, am decis ca aceste botine se asorteaza perfect cu tinuta mea.

Tinuta m-am ales-o tot de pe zenda.ro pentru ca aici am gasit cate produse interesante la categoria imbracaminte dama , dar pentru ca nu vreau sa divulg totul, te las sa vizitezi aceasta sectiune, sigur vei gasi cateva haine pe placul tau si pentru bugetul tau, si daca nu este asa,  ei bine am vazut niste balerini si espadrile dama absolut superbe.

Chiar daca am ales o tinuta eleganta pentru sarbatorile de Paste trebuie sa recunosc ca nu m-am putut abtine si am dat o raita si la categoria incaltaminte sport, unde am vazut cateva perechi super, pe care le-am si pus in cosul de cumparaturi.

Te invit sa profiti de promotia aceasta uimitoare, si sa tii minte ca este valabila in perioada 06.04.2017-17.04.2017, stiu sigur ca vei gasi ceva pe gustul tau pe zenda.ro, deoarece ei au o gama larga de produse la preturi fantastice. Imi pare rau ca in perioada copilariei mele nu stiam de acest site, stiu sigur i-ar fi fost de mare ajutor parintilor mei.

8 comentarii la „Promotie de Paste: REDUCERI de pana la 65% la imbracaminte si incaltaminte

  1. Imi aduc si eu aminte acele vremuri cand mergeam la … o adunatura de magazine sa-mi iau de incaltat ca se schimba sezonul sau aveam nevoie de ceva nou. Cred ca pustii de acum au minim 3-4 perechi de blugi si eu purtam unii pana se faceau urati

  2. Am si eu nevoie de o pereche de pantofi sport asa ca articolul tau a venit cand trebuia si daca mai au si reduceri, atunci ma declar satisfacuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *