Protectie pentru telefonul meu

Indiferent de tipul de telefon detinut, mereu mi-a placut sa am grija de el. Nu imi place cand se zgarie sau pur si simplu se face urat din cauza diferitelor chestii. Mereu evit sa imi tin telefonul in acelasi loc cu cheile sau sa port cercei ce pot zgaria ecranul. Totusi acum ceva timp am patit ceea ce nu mi-am dorit niciodata, mi-am spart ecranul telefonului. Iti spun sincer ca nu ma asteptam sa patesc asta vreodata, dar trebuie sa recunosc ca a fost vina mea.

In aceea periodata nu credeam ca o folie de protectie sau o husa il poate salva, dar uite ca asa este. Dupa ce l-am schimbat cu un Allview, si dupa ce am patit-o o data suflu si in iaurt, ei bine m-am apucat sa imi cumpar husa, asa am ajuns sa caut husa silicon pentru Allviewdar si o folie de sticla securizata Allview. De obicei aleg sa merg in magazin dupa astfel de lucruri, dar pentru ca o prietena mi-a recomandat husafolieprotectie.ro. 

Am intrat pe site-ul lor, si preturile lor m-au uimit, sunt mult mai mici decat cele magazinele fizice. Pretul fiind un criteriu dupa care ma ghidez, asa ca mi-am comandat doua huse si o folie de protectie.

Avand deja antecedente cu ecranul spart la telefon, am ales o folie de protectie securizata, si pentru ca nu prea ma pricep la aceste detalii, cei de la husefolieprotectie.ro au fost foarte amabili si mi-au explicat ce anume trebuie sa caut cand vine vorba de husa si de folie, dar si care sunt cele mai rezistente si ca indicate sunt husele din silicon. Mi-am ales o husa clasica de silicon roz, dar si una din husele de mai jos, toate trei fiind uimitoare.

Sincer nu ma asteptam sa gasesc atat de multe lucruri uimitoare pentru telefonul meu intr-un singur loc, dar acum ca am gasit acest site, cu siguranta voi apela la el ori de cate ori voi dori accesorii pentru telefon, pentru ca indiferent de marca aici voi gasi suportul necesar dar si produse de calitate.

Acum ca am gasit locul perfect de unde pot cumpara accesorii pentru telefonul meu, stiu sigur ca nu voi avea probleme pe viitor pentru ca avand accesoriile potrivite acesta va fi in perfecta siguranta, si eu ma voi putea bucura de telefonul meu timp indelungat.

2 comentarii la „Protectie pentru telefonul meu

  1. Mersi pentru pont chiar aveam nevoie si eu de o husa si o folie de sticla pentru telefonul meu Allview si nu stiam de unde sa o iau. Acum stiu 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *