Rucsac cu pisicuta

Am facut o pasiune pentru genti si rucsacuri, mereu mi-au placut, daca acum ceva timp iti arata unul achizitionat de pe stylewe.com, unul de piele, care iti spun sincer este preferatul meu. Acum e timpul sa iti arat noul meu rucsac cu pisicuta.

Initial ma gandeam sa il pastrez pentru fetita mea, dar pana la urma m-am razgandit si il port cu mandrie, de fiecare data. Hai sa iti arat despre ce vorbesc mai exact, si apoi iti dau mai multe detalii despre el, ok?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum ca ti-am aratat detaliat produsul, trebuie sa iti spun ca este realizat dintr-un material foarte bun, de calitate, fin, dar care totusi are mirosul de nou, nu imi place acest miros…deci un minus din partea mea. Nu sunt absurda, este normal, dar nu dispare nici dupa primele utilizari.

Un alt plus il primeste pentru bretelele reglabile, sunt foarte comode, si realizate in asa fel incat daca pui greutate nu se simte asa de rau. Pe langa asta labutele se prin cu magnet, da nu stau asa lasate in jos – poza doi – ci stau sus ca in prima poza, fara ati face griji pentru ele.

Un rucsac incapator, un singur compartiment mare, care are doua buzunare mici, unul cu fermoar si cel clasic pentru telefon. parte din fata cu pisica pe el, ascunde un alt buzunar, unu ideal pentru chei si alte maruntisuri.

Personal recomand acest rucsac, este perfect pentru copii cat si pentru adulti, daca iti plac ghiozdanele speciale.

Nu are sens sa o lungesc, le gasesti pe sammydress.com la un pret avantajos.

2 comentarii la „Rucsac cu pisicuta

  1. Este absolut delicios! Cred ca o sa mi-l cumpar si eu. In ultima perioada port doar ghiozdanele, dar toate sunt destul de serioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *