Campania de sustinere a bloggerilor Thecon

Ma trezesc din sens cu o eroare pe blog. Nu stiu daca zilele trecute ati incercat sa imi lasati comentariu, si nu stiu daca v-ati lovit de o eroare, dar pe mine m-a torturat psihic. Stiam deja de campania de campania de sustinere a bloggerilor organizata de Thecon si pentru ca acum ceva timp a facut schimbari in bine blogului meu.

M-am decis sa apelez la ajutorul lor, pentru ca sincer iti zic…atunci cand ceva nu merge bine la blog…nimic nu merge bine. Le-am trimis mail cu eroare si mi-am lasat site-ul pe mana lor. 

In cateva ore au facut magie, pur si simplu am reinceput sa primesc comentarii, si astfel scap de stresul cauzat de aceasta problema. Daca mi-ar fi spus cineva ca voi ajunge sa ma stresez pentru astfel de probleme, i-as fi ras in nas, dar trecand prin astfel de lucruri, inteleg ce spunea, pentru ca stiu cat de mult am incercat sa remediez singura problema.

De ce am apelat la Thecon?

In primul rand pentru ca am incredere in serviciile lor, mi-au dovedit asta prima data cand am luat la campania intituala #TheconSustineBloggerii. Nu voi regreta niciodata ca am apelat la serviciile lor, pentru ca mi-au dovedit deja ca sunt foarte buni in ceea ce fac.

Ca o concluzie, Thecon sunt experti cand vine vorba de web design, deoarece prima data mi-au schimbat total aspectul blogului, si acum mi-au rezolvat problema, mult mai repede decat mi-am imaginat.

Daca si tu ai probleme cu blogul, nu mai sta pe ganduri, apeleaza la serviciile lor si cu siguranta nu vei regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *