100% VOLUM cu Wash&Go pe bază de extracte de fructe, pentru toate tipurile de păr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalul verii reprezintă ocazia perfectă pentru un refresh, iar un păr frumos, strălucitor și plin de volum întregește perfect un look spectaculos. Wash&Go a creat formula pentru toate tipurile de păr, cu extract de fructe, ideală ȋn orice anotimp.

Prospețime și vitalitate

Inspirat de proprietățile revitalizante ale fructelor, Wash&Go cu formula Volume Plus este potrivit pentru toate tipurile de păr (fin, mediu sau gros), energizând şuviţele de la rădăcină până la vârf şi asigurând extra-volum mai multe zile.

Cocktailul vitaminizant pe bază de extracte din portocale, struguri, căpşune şi lămâie curăță în profunzime și îngrijește delicat scalpul şi firele de păr, conferind prospețime și suplețe.

Parfumul fructat al gamei trezeşte simţurile, iar senzaţia fresh şi mirosul revigorant rămân imprimate ȋn fiecare mişcare a şuviţelor.

Formula Volume Plus şi acţiunea produselor

Produsele Wash&Go sunt potrivite pentru ȋntreaga familie, iar noua formulă Volume Plus, creată pentru păr frumos, viguros şi cu volum, este inspirată din puterea ingredientelor naturale şi este potrivită pentru toate tipurile de păr.

Spuma delicată curăţă scalpul şi, astfel, procesul de ȋngrijire ȋncepe. Pentru rezultate optime, hairstyliştii recomandă şamponarea de două ori – prima acţiune degresează, a doua şamponare curăţând eficient şi lăsând părul frumos şi pregătit pentru următoarea fază, aplicarea balsamului.

 

 

Wash&Go 100% VOLUM cu extract de fructe curăță părul, lasându-l mătăsos, strălucitor și plin de volum.

 

Șampon Wash&Go cu extract de fructe 400 ml – 11,4 lei

Șampon Wash&Go cu extract de fructe 750 ml – 18,9 lei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *