Wishlist Dresslily.com

Oficial am gasit un site despre care pana acum nu ti-am vorbit, dar asta ma face sa inteleg ca internetul este un loc magic unde gasesti mereu lucruri noi si magazine interesante. Dresslily.com este magazinul perfect, daca adori cumparaturile online la preturi avantajoase. Eu am ajuns sa fiu un mare fan cand vine vorba de aceste magazine, pentru ca totul aici se gasesc la un super pret si multe produse sunt de negasit la noi in magazine.

Despre acest magazin am mai auzit dar niciodata nu am intrat sa vad ce poti cumpara de aici. Pentru ca azi mi-am facut timp sa vizitezi acest magazin online, am reusit ce-i drept sa imi fac un wishlist destul de interesant si pentru ca m-am gandit sa iti arat ce imi pot cumpara de 40$ de pe site. Hai sa incepem, ok?

Aceasta bluza mi se pare superba, imi primul rand imi place culoare foarte mult, ador hainele albe si le port cat de des pot, pretul acestea este de 12.92$.

Acest tip de geanta mi-a placut de cand ma stiu, mi se par foarte practice si incapatoare, asa ca pentru 12.30$ trebuia sa o cumpar. Mi-a mai ramas 14.75$ suficienti bani sa imi mai cumpar ceva, nu trebuie decat sa ma hotaresc ce anume imi doresc.

Acesta este ultimul produs ales, spatele acestui tricou mi se pare uimitoar si pretul acestuia te invita sa-l achizitionezi. Costa 14.17$ si oficial m-am incadrat in cei 40$ alocati pentru aceste cumparaturi. Iti spun sincer ca acest magazin m-a fermecat, dar mult mai multe detalii iti voi da atunci cand voi primi produsele, pentru a-ti spune cate ceva despre material dar si despre calitatea produselor.

 

 

8 comentarii la „Wishlist Dresslily.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *