Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu stiu daca iti aduci aminte, dar acum mult timp iti spuneam ca imi doresc sa trag cu ochiul in spatele cortinei si sa vad cum sta treaba de fapt in acest domeniu. Recent am avut ocazia sa stau de vorba cu un model videochat si mi-a impartasit cateva lucruri despre jobul sau. Mi-a raspuns la cateva intrebari si pentru ca orice reporter bun isi protejeaza sursa, il voi numi X. Nu iti voi spune daca este un el sau o ea. Va ramane anonima, dar voi preciza inca de la inceput ca acest interviu este pe bune.

Eu: Ce te-a facut sa te gandesti la o schimbare de job?

X:  Nu e neaparat o schimbare de job, dar am vazut ca este foarte la moda si mi se parea foarte distractiv. Am zis sa incerc din intamplare si mi-a placut.

EuAi posibiliteatea sa lucrezi part-time sau full-time?

X: Poti lucra full-time sau part-time, eu am ales din pacate doar part time.

EuCat de greu a fost sa devi model videochat? 

X: A fost cam greu tinand cont ca inca exista mentalitatea romanilor de a judeca si sansele sa fiu descoperit la un moment dat sunt destul de mari. Ma gandeam sa port o masca:))dar nu pe orice site se poate.

EuEste greu sa te inscrii, ai ales sa te inscri pe site sau ai fost la un studio?

X: Contul mi l-am facut in maxim 10 minute. Trebuie doar poza cu buletinul si buletinul tinut langa fata, iar ulterior ei iti confirma contul si te valideaza. Am ales sa fac de acasa deoarece aici nu este studio de baieti si mi se pare mai safe.

Eu: Videochat de acasa sau din studio?

X: Cred ca depinde de fiecare, probabil la studio este mai bine la inceput pana vezi anumite aspecte si inveti diferite chestii.

Eu: Ce parere ai despre ceea ce se spune despre jobul de model de videochat? 

X:  Cred ca in viitor va realiza si romanul ca este un job la fel ca oricare altul, deocamdata nu e bine sa te iei de ce zic altii.

Eu: Cat bani ai castigat prima data?

X: In prima zi am facut 70$ si am stat cam 2-3 ore online.

Eu:  Consider ca trebuie sa fii facut pentru un astfel de job, asa este?

X: Nu neaparat este destul de fun trebuie sa treci peste temeri si sa te simti tu insuti in fata webului pana la urma esti liber sa faci ce vrei, daca vrei te dezbraci daca nu, nu. Stai si discuti doar, te ajuta mult sa te cunosti si pe tine.

Eu: Videochat adult sau non adult?

X:  Depinde de fiecare, dar eu din prima am incercat adult :))

Eu:  O intrebare mai ciudata, domni sau doamne te-au abordat?

X:  De ambele categorii am fost abordat, paradoxal si femeile se uita la chat. am dat si de o romanca (  Eu : asta mi se pare funny, stiam deja ca oamenii sunt speciali, dar nu ma asteptam sa fie chiar asa ) 

Eu:  Ai renunta la alt job pentru acesta? 

X: Nu am renuntat, dar imi este frica sa nu fiu descoperit, stii bine ce job am :))) ( pss…asta e secret, Domnul X va fi protejat si jobul sau nu va fi dezvaluit – imi pare rau ) 

Eu: Ce asteptari ai de pe urma acestui job?

X: Sa imi cresc increderea in mine, sa castig suficienti bani sa imi permit anumite lucruri sa cunosc lume interesanta, dar nu vreau sa fie ca si full job

Iti spun sincer ca aceste raspunsuri m-au uimit si ca nu ma asteptat sa dau de o persoana deschisa, care va fi dornica sa imi raspunda la intrebari sincer. Asa cum spuneam ma bucur ca am reusit sa aflu cateva detalii despre aceasta meserie. Acest interviu m-a facut sa inteleg mult mai multe lucruri despre el si cumva sa imi schimb parerea. Totusi ma intreb…daca peste cateva luni voi relua acest interviu cu domnul X isi va schimba parerea?

Facebook Comments