Clubul iubitoarelor de ciocolata – Carole Matthews

Timpul pentru mine s-a limitata considerabil, si abia acum am inceput sa apreciez o carte buna, si cateva minute de liniste impreuna cu un titlu de calitate. Iti spun sincer ca imi dau seama daca o carte merita citita atunci cand lacrimez sau zambesc alaturi de persoanjul principal. Exact asa am patit cu aceasta carte: Clubul Iubitoarelor de ciocolata de Carole Matthews, desi prima data am citit al doilea volum: Dieta iubitoarelor de ciocolata, despre care ti-am povestit aici iti spun sincer ca si aceasta m-a fermecat.

 

Este ciudata cand citesti volumele inversate, pentru ca nu stii cum ajung eroinele la acel deznodand, dar in acelasi timp este interesant cand il citesti apoi primul volum, pentru ca stii exact ce suprize le astepta in cel de-al doilea volum.

Aventura te tine in suspans inca de la primele pagini, cand Lucy Lombart ajunge sa se imprieteneasca cu trei doamnei, total diferite dar care au aceeasi pasiune nebuna pentru ciocolata. Ajung sa formeze un club „secret” care isi dau intalnire regulat intr-un local din Londra – Paradisul Ciocolatei ( iti spun sincer ca daca ar exista cu adevarata localul, mi-as dori sa-l vizitez ).

Aici isi spun of-ul si ajung sa puna la cale cel mai tare jaf din viata lor. Antumn ajunge sa fure din buzunar cheia de la o camera de hotel, Lucy isi pune in valoare calitatile de doamna si imbata si adoarme un hot de prima clasa si pana la urma, ajung sa recupereze bunurile pierdute de mai multe doamne si domnisoare, care intr-un fel sau altul au un numitor comun.

Marcus, iubitul, fostul iubit, logodnicul si fostul logodnic al lui Lucy Lombart, ajunge sa o duca de la agonie la extaz, dar toate se termina cu bine, nu iti voi spune mai multe,  pentru ca vreau sa le descoperi chiar tu. Ted si Chantal ajung sa traiasca separat, si Nadia cu Toby se indreapta in aceeasi directe. Ba chiar ajung cele doua eroine sa imparta un apartament,

Iti spun sincer ca cele patru eroine sunt uimitoare, cu bune si rele trec pentru toate, dar cel mai mult ajung sa isi inece amarul in ciocolata. Poti sa spui ca este un deliciu ce uneste la bine si la rau patru femei, care le vindeca si cele mai adanci rani si care le da putere sa treasca peste orice.

Carte o puteti gasi pe Grupul Editorial All, alaturi de cel de-al doilea volum. Daca nu le-ai citit, te invit sa o faci, pentru ca stiu sigur ca nu vei regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *