Jucarii pentru bebelusi, in functie de varsta

Voi recunoaste direct, nu multa vreme am inteles de ce pe etichetele jucariilor scrie 1 plus, sau 0.3 tot felul de astfel de cifre. Totul a devenit clar cand am inceput sa cumpar jucarii pentru bebelusi, jucarii pentru Maya. Acele cifre reprezinta varsta copilului, pentru cati ani este potrivita acea jucarie.

Nu mereu cumpar jucarii in functie de asta, si recunosc ca este o greseala destul de grava, pentru ca unele jucarii se pot dezmembra si partile pot fi inghitite de cei mici. Pe cand daca cumperi o jucarie pentru bebelusi pe care scrie 3 luni, cu siguranata aceea este realizata in asa fel incat nu se va dezmembra si astfel partile mici, nu pot face rau unui bebelus.

Pe internet m-am uitat dupa fotolii din plus pentru copii, pentru ca mi-as dori enorm sa ii cumpar Mayei unui fotoliu, asa ca m-am uitat sa vad ce ii pot cumpara, si hai sa iti arat ce model mi-a placut.

Poti gasi jucarii pentru bebelusi in mediul online?

Raspunsul este simplu, da! Putem gasi jucarii pentru bebelusi si nu numai. Daca te uiti dupa jucarii online pe internet, vei gasi o multime de variante, dar pentru ca mi se pare important ca atunci cand cumperi jucarii pentru bebelusi sa o faci in functie de ceea ce am mentionat mai sus.

Este important sa tii cont de asta, pentru a evita posibile accidente. Eu una am inceput sa inteleg asta intr-un final, si de ceva vreme ma ghidez dupa ele. Incerc cat pot sa tin cont de varsta fetitei mele, atunci cand cumpar jucarii pentru ea.

Ma bucur ca acum gasim jucarii si in mediul online. Mai ales ca timpul nu imi permite mereu sa umblu prin magazin dupa jucarii, si tocmai de aceea ma bucur ca la fiecare jucarie in parte, este specificata varsta. Asa vei stii exact pentru ce varsta este potrivita jucaria respectiva.

Kidino.ro este locul ideal pentru a cumpara jucarii pentru bebelusi, fotolii din plus pentru copii, cu alte cuvinte jucarii pentru copii. Jucarii online pentru cei mici si mari, toate la preturi avantajoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *