Syncro Translation Services, agentie de traduceri autorizata si certificata

Daca de cele mai multe ori aleg sa folosesc engleza mea de incepator cand trebuie sa traduc diferite texte, texte de care am eu nevoie, dar cand trebuie sa traduc ceva pentru altcineva…ei bine totul se schimba.

Nu poti apela la google translate pentru traduceri tehnice, sau pentru traduceri manuale medicale sau juridice. In cazul traducerilor de acest fel este clar ca ai nevoie de o

Pentru ca trebuie sa fim cinstiti de la inceput si sa spunem ca termenii tehnici sau cei medicali sunt dificili si e clar ca nu poti apela la un banal birou de traduceri din colt. Nu spun ca ei nu ar face treaba buna, nu sunt in materie sa judec asta, dar de ce sa risti cand poti merge pe mana expertilor?

Pentru ca a venit vorba de experti, trebuie sa iti spun ca Syncro Translation Services sunt cei la care trebuie sa apelezi pentru astfel de traduceri. Pentru ca ei colaboreaza cu traducatori nativi si cu studii in domeniile in care se solicita traducerea respectiva – in functie de domeniul traducerii, un project manager din agentie ofera celui mai potrivit traducator proiectul respectiv

Trebuie sa recunosti ca este destul de dificil sa traduci un text cu termeni stiintifici, fie ca vorbim de termeni medicali sau juridici. Cum ar fi sa ii traducem din engleza in romana sau invers.

Am verificat pe site-ul celor de la Syncro Translation Services daca au t

raduceri din romana in engleza sau din engleza in romana

. Iti spun drept ca ma asteptam sa aiba, vorbim totusi de persoane dedicate acestor servicii. Mi se pare totusi interesant faptul ca trateaza cu aceeasi seriozitatea orice lucrare, fie ca vorbim de traduceri din romana in engleza sau din engleza in romana, sau de orice alta limba straina.

As apela la serviciile celor de la Syncro Translation Services?

Da! As apela pentru ca stiu sigur ca ei vor trata cu seriozitate orice proiect primesc, pe langa asta, asa cum am spus mai sus, colaboreaza cu traducatori nativi si cu studii in domeniu.

Mi se par motivele perfecte pentru a apela la serviciile lor. Daca pentru unele servicii putem apela la cunostinte, sau la biroul din coltul blocului, pentru proiectele importante, cred cu tarie ca trebuie sa apelam la specialisti, ei vor stii exact ce trebuie facut si vom avea garantia ca ceea ce noi am cerut este bine facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *