Tinuta office cu zenda.ro

Cine spune ca daca ne schimbam jobul, trebuie sa ne schimbam si garderoba. Totusi daca te gandesti putin este logic, mai ales daca vorbim despre un job la care tinuta office este obligatorie, ei bine aici vorbim despre cu totul si cu totul altceva. Pentru ca acum ceva timp ti-am povestit despre zenda, si ti-am arata ce minunatii poti gasi aici, hai sa incep prin ati arata ce pantaloni de dama superbi am gasit pe site-ul lor.

Ce alte produse mai gasesti pe zenda.ro?

Pe langa o gama larga de pantaloni de dama, am gasit si camasi de dama in carouri, am gasit cateva modele interesante, si pentru ca imi place sa port camasa, trebuie sa iti arat camasa care mi-a atras atentia.

In primul rand cred ca aceasta camasa, merge purtata ca atare, dar si deasupra unui top simplu. Eu de obicei le port deasupra unui top simplu, mi se pare mult mai de efect asa.

Pentru ca deja am trecut in revista doua piese vestimentare care pot realiza o tinuta office, hai sa iti arat si un model de fusta. La acest articol vestimentar nu prea am experienta, pentru ca de obicei aleg sa port pantaloni. Zenda.ro reuseste mereu sa ma uimeasca, aici am gasit o gama variata de fuste elegante, potrivite pentru o zi la birou.

De ce aleg zenda.ro?

In primul rand pentru gama variata de produse disponibila pe site. Pe langa asta pentru profesionalismul de care dau dovada. In al treilea rand pentru faptul ca sunt punctuali cu livrarea comenzilor, dar si pentru ca mereu gasesti promotii interesante. Promotii ce iti vin mereu in ajutor.

Daca vei intra pe site regulat, vei observa ca periodic vei gasi promotii interesante. Eu una ador sa intru pe site-ul lor. De aici mi-am achizitionat o pereche de botine superbe. Le-am platit prin transfer online si am primit coletul prin curier.

Trebuie sa iti mai spun ca poti plati rambus, la primirea coletului ( metoda valabila doar la livrarea prin curier ), prin transfer bancar. Totusi trebuie sa stii ca pe site, la sectiunea: cum platesc, vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

Pe mine m-a convins zenda.ro, de calitatea produselor, de calitatea serviciilor dar si de cat de multe lucruri minunate gasesc pe site, asa ca eu aleg mereu sa vizitez magazinul lor online, atunci cand vreau sa imi cumpar ceva nou.

Un comentariu la „Tinuta office cu zenda.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *