Vopsea de par gel – Mineral Blonde – Schwarzkopf – Buzzstore

Acum ceva timp am fost selectata sa iau parte la campania organizata de Buzzstore – #PURECOLOR – Campanie organizata in colaborare cu cei de la Schwarzkopf. In urma acestei campanii am primit un colet care continea urmatoarele:

  • 2x Schwarzkopf #PURE COLOR in nuanta aleasa de mine
  • 1x Brosura Girl Just Wanna Have Fun
  • 6x set stickere fun
  • 5x teste de persoanlitate ( o sa iti las intrebarile mai jos )
  • 1 pachet de carti de joc, pentru o reuniune de neuitat
  • 1 set de accesorii funny pentru poze super amuzante
  • un set de materiale digitatele

Aici vei gasi un unboxing, realizat atunci cand am primit coletul. Iti spun drept ca mi s-a parut tare interesant, si abia asteptam sa vad cum se comporta vopseaua.

Mi-am ales nuanta Mineral Blond, vroiam sa ajung la nuanta de blond acum ceva vreme, dar spre dezamagirea mea…nuanta nu a prins asa cum imi doream eu, dar nu vopseaua este vinovata, ci parul meu, pentru ca inainte de aplicarea vopselei eram un blond inchis, spre saten.

Ma bucur ca prin intermediu acestei campanii, am facut o minunata reuniune cu cateva prietene. Ne-am distrat copios cu ajutorul cartilor de joc primite, dar si a testului de personalitate.

Culoarea a iesit altfel fata de ce era pe cutie. Dar recunosc ca imi place. Trebuie sa iti spun si faptul ca mi-a ajuns o singura cutie, ca vopseaua nu miroase la fel de puternic ca orice alta vopsea. Nu curge la spalare, si trebuie sa iti spun clar ca a ajuns in topul preferintelor mele in materie de vopsea.

In concluzie, vopseaua de par gel – Mineral Blonde 8.4 de la  Schwarzkopf, este geniala. Imi place foarte mult ca se aplica usor, ca rezista pe par timp indelungat, dar mai ales ca nu curge.

Trebuie sa iti mai spun si faptul ca continve #aloevera #extractdecactus #uleidejojoba, trei ingrediente benefice parului, si din acest motiv, parul nu se deterioreaza in timpul vopsirii.

Ador aceasta vopsea, se potriveste perfect cu #purefun #purehappiness, multumesc Buzzstore pentru ocazia de a testa acest produs #buzzpurecolor.

14 comentarii la „Vopsea de par gel – Mineral Blonde – Schwarzkopf – Buzzstore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *