Proiecte case mici, sau casa visurilor tale

Nu stiu cum este tu, dar eu una, nu am visat niciodata la genul de casa mare, in care sa te pierzi. Niciodata nu mi-am imaginat genul acela de casa, de apare in filme, cu multa marmura, pentru ca in mintea mea, s-a creat ideea de casa mica, undeva la tara, care sa-mi ofere intimitatea si linistea de care ai nevoie uneori.
Am inceput sa ma uit recent dupa proiecte case mici, pentru ca mereu m-am vazut locuind intr-o casa medie ca marime, in care fiecare sa avem un loc al nostru, dar care sa ne tine ocupati cat e ziua de lunga, si care la sfarsitul zilei sa ne ofere alinare.

Desi stiu ca o casa necesita intretinere, tocmai din acest motiv, nu vreau o casa mare, ci una potrivita pentru familia mea. Asa am gasit o firma se ocupa cu proiecte de case mici, mici sub 100m². Pe site-ul lor am vazut ca pentru fiecare proiect sunt calculate costurile in asa fel incat sa fie avantajos.
Sunt curioasa cum ar arata casa visurilor mele? Sincer cred ca minunat, mai ales ca cei de la eproiectedecase.ro lucreaza cu materiale de calitate, si respectand ceea ce tu specifici in planul casei. M-am uitat pe site-ul lor, si am gasit multe modele de case mici, fiecare atent realizata dupa bunul plac al viitorilor proprietari.

Sincer mi-as dori o casa undeva in apropiere de capitala, nu pentru ca nu as putea lasa agitatia in urma, ci pentru ca nu vreau ca fetita mea sa chinuie, cand vine vorba de mers la scoala. Nu consider ca ar fi normal sa se trezeasca cu cateva ore bune inainte sa ajunga la prima ora de curs, dar asta este o alta poveste. Pana atunci nu ramane decat sa visez cu ochii deschisi, si sa ma gandesc la proiecte de casa mici. La marime ideala unei case pentru mine si familia mea, dar si ce ar transforma-o din casa in acasa.
Pana reusesc eu sa definitivez aceste aspecte, te invit pe eproiectedecase.ro sa vezi ce proiecte uimitoare au dus la bun sfarsit, si te rog sa imi spui ce tip de casa iti doresti, una mica – potritiva pentru tine si familia ta, sau una ca in filme, mare de te poti rataci in ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *