Cadouri barbati, oare ce le putem cumpara?

Ziua sotului meu se apropie. In fiecare zi sunt tot mai constienta de asta, asa ca ma apuc sa caut cadouri barbati din timp. Pur si simplu am nevoie de idei, pentru ca sincer…sunt pierduta la capitolul asta.

De multe ori am avut problema asta, sa multumesti un domn mi se pare mai difici decat sa multumesti o doamna. Pentru noi, reprezentantele sexului frumos, cand vine vorba de cadouri, lucrurile sunt putin mai simple. Totusi hai sa vedem ce putem cumpara unui domn.

Totul tine de buget, aici lucrurile sunt clare. Hai sa trecem in revista, ce putem face cadou unui barbat cand avem un buget deja stabilit.

 

Portofel/portmoneu

Se spune ca ce se gaseste in geanta unei doamne este un mare mister…ei bine din punctul meu de vedere, la fel se intampla cand vine vorba de portofelul unui domn. Daca urmaresti asta, vei observa ca ei au portofelul in permanenta plin. Nu neaparat de bani, cat de diferite chestii.

Curele

Daca stii ca poarta, nu poti da gres. Daca ii cumperi o curea de piele, eleganta, clasica si de calitate. Sau poti merge pe varianta opusa clasicului, in functie de stilul domnului, este foarte putin probabil sa gresesti.

Haine

Aici la fel ca si atunci cand cumperi haine pentru o doamna, trebuie sa-l cunosti. Poti cumpara un bluza sport, o marime luata la „ochi” acestea este ok daca sunt mai largi, dar nu poti cumpara o camasa mare, pentru ca sigur va zace aruncata acolo pe undeva. Nu zic ca nu va aprecia gestul tau, dar nici un domn nu vrea sa arate ciudat purtand o camasa cu doua numere mai mare ( parerea mea ). Plus ca pe langa marime, risti sa nu-i placa. Cunosc persoane care nu poarta camasa, pur si simplu stilul acesta vestimentar nu este pentru ei.

Cadouri haioase

La fel ca la haine, trebuie sa stii daca are un simt dezvoltat al umorului. Nu-i poti lua o cana cu un mesaj deocheat, cele mai serioase persoarne, nu le poti face altfel de cadouri. Daca stii totusi ca aceea persoana va gusta gluma, nimic nu te mai poate impedica sa cumperi un astfel de cadou.

Iti spun drept ca acum stiu cat de cat ce tip de cadouri barbati pot cumpara, dar tot sunt putin in dilema in legatura cu cadoul pentru sotul meu. El este putin mai dificil, dar stiu sigur ca se va bucura de orice cadou, mai ales daca acestea este realizat din suflet. Totusi…cred ca cel mai mult s-ar bucura, daca i-as cumpara un cadou, de care are cu adevarat nevoie.

Nu stiu cum alegi tu un cadou, pentru partenerul tau, eu una recunosc, ca mereu am nevoie de ajutor, pentru ca nu vreau sa dau gres, ci pur si simplu cred un cadou trebuie sa fie special, si trebuie sa aiba efectul dorit. De aceea cauta cadouri barbati, intra pe giftexpress.ro, aici vei gasi o multime de produse interesante, pentru ca ei stiu exact ce tip de cadouri poti face unui barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *