Rochii ieftine dar chic

Imi place aceasta perioada din an. Imi place ca nu este nici foarte cald, dar nici foarte frig. Perfect pentru a purta rochita si a arata uimitor. Desi sunt o persoana care adora vara, ideea de a purta rochii vara, ma ingrozeste.

Sunt ciudata, si poti spune, ca cine oare poate gandi asa, dar uite ca eu pot. Nu pot concepe ideea de a transpira si a mi se lipi rochia de mine…pur si simplu nu imi place, tocmai de aceea, aceasta tranzitie intre vara si toamna, este potrivita pentru aproape orice tip de tinuta.

Daca totusi nu esti de aceeasi parere cu mine, poti foarte usor sa te uiti dupa rochii ieftine pentru diferitele petreceri. Trebuie sa recunosti ca la o petrecere, o rochie este potrivita. Asa am gasit cateva rochii numai bune pentru petrecere.

Rosie, alba, neagra, o rochie trebuie sa ai in dulap. Iti spun drept ca si eu am cateva, desi 90% din persoanele care ma cunosc, m-au vazut purtand doar pantaloni.

Rochita de mai sus, intra clar in categoria rochii iefine, dar cu mult stil. Rosie fiind, atrage privirea oricui, si daca o accesorizezi corect, este imposibil sa dai gres.

Stii deja ca o rochie neagra, te poate scoate cu usurinta din orice problema, si drept sa iti zic, rochita de mai sus, este perfecta pentru aceasta situatie.

Rochii ieftine poti gasi oriunde, dar trebuie sa tii cont de calitatea acestora, aceasta va face diferenta de care ai nevoie. Nu poti cumpara o rochie doar pentru ca este ieftina, daca aceasta nu este potrivita stilului tau, si nici daca rochia este realizata dintr-un material nu tocmai ok, din toate punctele de vedere.

Asa cum iti ziceam mai sus, urmeaza sezonul nuntilor, sezonul petrecerilor cu alte cuvinte, de aceea este perioada perfecta, pentru achizitionarea rochiilor pentru acest eveniment. Sunt multe magazine online, care iti pun la dispozitie rochii ieftine dar chic, si cele de mai sus, sunt doar doua modele interesante, care mie imi plac.

Rochitele pentru balul bobocilor asteapta cu nerabdare sa fie cumparate, mai ales acum ca a inceput scoala, de aceea cred ca trebuie sa te uiti din timp dupa ele, pentru a nu lasa totul pe ultima suta de metri, pentru ca atunci risti sa te panichezi. Poti de asemenea sa te uiti din timp dupa modele ce te avantajeaza, si cand evenimentul se apropie sa cumperi rochita potrivita.

Fie ca vorbim de balul bobocilor sau despre alt eveniment, tine minte ca in aceasta perioada poti gasi rochii ieftine absolut superbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *