Just a story

                             Este doar o poveste 
Recent am decis sa devin mai activa pe blog 🙂 deci voi face tot posibilul sa am postari zilnice despre diverse lucruri: povesti, intamplari, comentarii, accesorii si nu numai, dar titlul spune altceva:)…deci sa incepem.
Pe cand is petrece timpul la locul de munca, Ely se decide sa ramana peste program, pentru a pleca cu unul din colegii sai acasa,ca sa evite aglomeratia din ratb.
Intr-un final vine si timpul plecarii spre casa, se urca in masina mica argintie pe unul din locurile din spate, tacuta ca de obicei…adancita in gandurile ei nici nu realizeaza ca usor usor se scurteaza drumul spre intrarea in capitala, cand ceva ii atrage atentia: era coada pe DN71…lucru destul de neobisnuit tinand cont ca mereu este liber, se circula foarte bine….in fine la radio canta o melodie lenta, colegul ei vorbea la telefon – cum facea de obicei – si usor ajunge la cauza acelei cozi infernale…era vorba de un accident destul de grav.
Politia era peste tot…sirenele ambulantei se auzea, totul normal tinand cont ca tocmai se petrecuse un accident, totusi ceva ii atrase atentia inca de la departarea ( erau in jur de 6 masini in fata masinii in care se afla ea ), masina era rosie, o masina noua cu un numar de inmatriculare care ii parte din ce in ce mai cunoscut.
Accidentul era foarte grav – masina rosie intrase intr-un copac de pe marginea drumului, se lovise atat de tare incat soferul si pasagerul din fata au fost proiectati prin parbriz si copacul fusese rupt.
Ajungand in dreptul accidentul isi da seama de ce masina i se parea extrem de cunoscuta, de ce numarul il cunostea…
Totusi pune mana repede pe telefon si isi suna o prietena careia ii spusese sa intre pe facebook sa il caute pe EL – sa ii zica numarul de la masina…aceasta ii confirmase exact ce ea spera sa nu fie adevarat.
Dupa ce inchide telefonul incepe sa caute cu mainile tremurande un alt numar de telefon..suna o data, suna de doua…dar nu raspunde nimeni…deja se panicase 🙁
Intr-un final se gandeste si mai suna un fost coleg de munca sperand ca o va putea calma…acesta in schimb ii zice ca nu stie nimic de El.
Dupa ce coboara din masina colegului ei…Ely merge parca pierduta in drum spre casa..in minte ii veneau clipele petrecute cu EL, certurile marunte si cum tresarea la fiecare mesaj primit…daca era de la EL…nu isi dadea seama ca pe obraji ii curgeau deja lacrimile.
Intr-un final ajunge acasa, raspunde automat la intrebarile familiei ei cu ” sunt bine” si pleaca in camera ei..ia telecomanda si incepe sa butoneze, inca mai spera sa nu fie adevarat ceea ce a vazut, la un moment dat gaseste un program unde se vorbea de accidentul de pe DN, cu inima strans asculta cu mare atentie poate spune ceva despre pasageri..cand aude numele lui spus de unul din politisti…totul se darama in jurul ei si incepe sa planga…era adevarat EL nu mai traia…:(
Dupa vreo jumatate de ora ii suna telefonul…un numar nou ii aparea pe ecran..ii era teama sa raspund dar totusi o face…cu vocea intretaia si suspind spune un „da” usor…raspunsul se lasa asteptat…cand de la capatul celalalt al firului se aude ” Viata mea,sunt bine” …asa o alina EL…ii mai spune ca o iubeste si sa se linisteasca ca ii va explica totul…si a inchis.
Ei nu ii venea sa creada ca EL traia.
P.S. Este doar o poveste…persoanejele sunt imaginare…inspirate din viata reala…dar totul este imaginar – intamplarea este inventata.
 

4 comentarii la „Just a story

  1. Scumpa si draga mea prietena, ai reusit sa ma faci sa lacrimez… Ai reusit sa ma faci sa ma transpun in situatia fetei, care m.a facut sa am inima stransa pana la final cand am aflat ca EL era bine… nu am mai citit de mult povestioare scurte, incitante si totusi sa aiba un final atat de fericit! Te pup si te felicit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *