Cum castigi cu Sheinside

I love Sheinside
Probabil ca va tot intrebati care este treaba cu Sheinside, stiti ca am tot postat diverse promotii, care pe langa faptul ca sunt uimitoare sunt si aducatoare de banuti sau puncte.
Eu am inceput prin octombrie dar datorita sarcinii si ulterior a venirii pe lume a micutei Maya am abandonat proiectul ,dar apoi l-am reluat si chiar nu imi pare rau…hai sa nu mai lungesc vorba si sa va spun despre el :
In primul rand au hainutze minunate, hai sa va arat ce mi-a facut cu ochiul de aceasta data :
Cum va puteti inscrie?
Este foarte simplu, in primul rand trebuie sa aveti un blog, va puteti inscrie aici apoi urmand sa primit un mail cu aprobarea si codul de afiliat, urmand apoi sa urmariti promotiile postate de ei.
   Ce aveti de castigat ?
   La fiecare articol aprobat, veti primi in cont 15 dolari. Dupa ce veti strange in cont 50$, Sheinside va transfera banii in contul vostru de paypal, si de fiecare data cand cineva se va inregistra pe site la recomandarea dumneavoastra veti primi bani.
Cum castigi bani?
   Dupa ce veti fi acceptat in program, trebuie sa urmariti care sunt promotiile disponibile. Le gasiti foarte simplu la sectiunea Promotions. In articolul pe care il scrieti, trebuie sa se regaseasca si codul pe care il gasiti la Share Now.  Dupa ce veti adauga articolul pe site (la Submit), articolul va fi aprobat in aproximativ 2-3 zile. In momentul acela, in contul vostru veti gasi 15 dolari. Veti fi anuntati pe mail atunci cand articolul va fi aprobat sau in cazul in care nu este aprobat veti primi 500 de puncte de care va puteti cumpara hainutze de pe site-ul lor.
Momentam am 31.5$ adunati, pot spune ca se merita, ultima promotie am sarit-o dar reincep  postarea promotiile imediat ce va incepe urmatarea promotie valabila.
Pupici
UPDATE – programul a fost desfiintat.

2 comentarii la „Cum castigi cu Sheinside

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *