Never give up!

Handmade…
Cand m am apucat de handmade am crezut ca voi ramane stric la accesorii dar se pare ca nu asa a fost scris sa fie asa, acum pot spune cu mandrie ca pe langa accesoriile realizate confectionez multe alte lucruri: totul a inceput cu gentile de hartie, apoi am ajuns sa fac semne de carte ceea ce chiar ma bucura, acum sunt mandra ca mi-a iesit primul meu suport de pahar din hartie 🙂 sunt extrem de mandra de asta, acum am o noua provocare, tot din hartie se realizeaza si trebuie sa fac si eu, sper sa imi iasa,
Imediat ce termin gentele pentru martisor voi incerc si acel lucru, cine stie poate imi iese, iminplac provocarile si chiar daca timpul imi este limitat vreau sa incerc cat ma multe lucruri.
Apropo vi sa intamplat vreodata sa aveti o mie de idei si atunci cand ati vrut sa le puneti pe hartie le ati uitat? Ei bine eu patesc mereu asa dar acum am rezolvat problema, e util sa ai o tableta dar mai ales sa o si folosesti in scopuri construtive, eu am ajuns la concluzia ca tableta mea nu e cea mai extraordinara, nu e foarte performanta dar ma ajuta la nevoie , adica acum de cateori am o idee ma apuc si o scriu, asa voi avea articole mai frumos aranjate si cu idei bine puse la punct, pana acum mi se parea ca nu scriu decat ideii vagi…dar acum totul se va schimba.
Dar sa revin….azi mi am facut primul meu suport de cana,
am vazut clipul undeva si mi a placut enorm, va spun sincer nu este pentru mine, m-am inscris intr-un proiect unde vedetele sunt : ceaiul, cafeaua si ciocolata, ei bine eu trebuie sa trimit unei iubitoare de ceai ceva legat de acesta, asa ca am confectionat un saculet pentru ceai, un semn de carte ( aici ) si acest suport de cana
Sper din suflet sa ii placa cadoul meu.
P.s. mai am putin si extrag o noua steluta (aici ) aici….Oare ce va fi? Apropo ,mi am propus sa renunt la scrisul de chat, atat pe facebook cat si aici, mi se pare ca am trecut de aceasta perioada.
Deci : in concluzie: daca vreodata iti doresti ceva – nu renunta, usor usor il vei obtine

7 comentarii la „Never give up!

    1. ) Esti funny. Eu sunt pasionata de marcnhiuia, am rabdare, insa acum merge totul repede, in 5 minute am terminat. Am si lacul ala minune care mi le usuca instant. Unghiile mele sunt medii ca lungime si ceva mai patratoase pentru a se adapta mai bine french-ului. Undeva intre rotunde si patratoase, de fapt. Folosesc lacuri tratament din comert, dar nu ma ajuta deloc, ieri, dupa ce am lasat commentul la tine am observat ca mi s-a mai rupt o unghie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *