Blogger Oficial Vegeta

Deja stiti ca iubesc sa gatesc, imi place enorm sa stau in bucatarie si acest lucru este o placere cand am langa mine un ajutor de nadejde, nu vorbesc de mama, vorbesc de Vegeta.
Am descoperit acest produs minune de cand eram copil, era ingrendientul minune din bucataria mamei.
Va spun sincer ca mama mea daca nu avea Vegeta nu facea mancare, ne dadea sandvis-uri sau ceva ce nu trebuia gatit.
Recunosc ca am avut o copilarie plina de savoare, o copilarie unde fiecare fel de mancare avea un gust deosebit, care iti incanta papilele gustative.

Mi-as dori sa devin Blogger Oficial Vegeta deoarece consider ca pot transmite arta de a gati mai departe.
Stiu ca bunul gust al mancarii conteaza, dar mai stiu ca Vegeta este ceea ce conteaza cand gatesc, deoarece am incredere in acest brand care este pe piata din anul 1958.
Ma bucur ca pot lua parte la aceasta initiativa, deoarece consider ca acei copii merita un trai mai bun, desi soarta nu a fost atat de favorabila cu ei, noi ii putem ajuta, puteam macar din cand in cand sa punem un zambet pe fata lor. Poate pentru unele persoane nu inseamna mare lucru o masa calda, dar pantru ei inseamna mult sa vada ca cineva este acolo pentru ei.
O sa sune ciudat dar eu una nu ma pot uita la stiri legate de copii, mi se rupe sufletul sa vad un copil amarat si mai tare ma doare ca nu il pot ajuta.
Felicitari pentru aceasta minunata initiativa.

3 comentarii la „Blogger Oficial Vegeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *