Make up complet cu Cosmod

Hei, ce faceti? Azi vreau sa va vorbesc despre cateva produse noi achizitionate 🙂 cu ajutorul site-ului BeautySpell
Sincer va spun imi lipseste sa ma machiez, si cand spun machiat ma refer la fond de ten, perle, farduri, rimel si rujul meu favorit :
Ce intelegi tu prin machiat, eu una nu sunt experta dar imi place sa ma machiez atunci cand este cazul.
Hm… am tot facut cautari dupa produse de make up, ceva special ca doar vine 8 martie, si am dat de acest site, unde am gasit produse de la Cosmod, si am gasit un rimel care mi-a facut cu ochiul si asa ca l-am comandat, cum am decis sa schimb si trusa de farduri nu de alta dar a trecut ceva timp de cand o am, tot de la Cosmod am gasit una super, si daca tot  mi-am luat rimel si farduri de ce sa nu imi iau si un fond de ten spuma ca nu am avut niciunul pana acum.
Asa ca am dat comanda, si azi a venit, vreau sa va spun ca au fost super bine impachetate sa nu pateasca nimic, pentru care merita toate aprecierile mele, nu imi place cand produsele mele au de suferit.
Sa incepem cu fondul de ten este super, este nuanta mediu, se intinde super bine, oficial sunt super incantata de el, imi place textura acestuia si cred ca voi mai cumpara si cu alta ocazie acest tip de fond de ten.
Rimelul, hmmm nu mai stiu daca ati citit postarea despre rimelul meu preferat ( Aici ), ei bine acesta este super marfa, face genele super marfa, plus ca arata foarte frumos, deci cu siguranta intra pe lista favorite.
Si bineinteles frumoasa trusa de farduri, imi place la nebunie, imi plac culorile sunt exact pe gustul meu <3.
Eu stiu ca nu sunt experta in machiaj, sunt abolut sigura de asta dar va arat ce a iesit 🙂 ce parere aveti?  ( Revin cu poza – promit )
Deci in concluzie: imi plac produsele de la Cosmod, imi voi mai achizitiona si altele deoarece sunt pe placul meu, daca vreti si voi intrati pe BeautySpell pentru achizitionarea lor,
Voi ce tip de fond de ten folositi?
Ati dorit sa achizitizionati produse Cosmod?

2 comentarii la „Make up complet cu Cosmod

  1. Wow…cate lucruri frumoase ti-ai luat !
    M-am plimbat o gramada pe site-ul lor ! Au preturi bune si produse diverse ! 🙂
    Sa le folosesti cu multa placere si…abia astept poze cu tina machiata ! 🙂 :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *