Se mai citeste?

Am o dilema…aceasta are legatura cu cititul.
Cum spune si titlul – se mai citeste? Isi mai petrec oare oamenii timpul citind, eu una pot spune ca da. Imi place sa citesc in general carti cu vampiri, adolescenti, vrajitoare, si nu mai, am gasit un site unde le pot gasi pe toate si pe langa astea si multe alte lucruri – v-ati prins nu-i asa? Vorbesc despre Elefant.ro.
Cum bine isi spun ei – mallul online al familei tale, e adevarat deoarece gasesti foarte multe lucruri interesante aici, de la carti, ceasuri, parfumuri, accesorii pentru casa si multe altele.
Aici am gasit cartile mult dorite:

 Cand esti vrajitoare
La 17.34 lei
si
La 23.14 Ron
Pot sa recunosc ca pentru mine e principalul site de unde imi achizitionez carti.

Tu citesti? De unde iti cumperi cartile?

Te invit pe site-ul lor, poate vei gasi ceva ce cauti.
Pup

4 comentarii la „Se mai citeste?

 1. Uite, tocmai ce am primit cadou niste carti, dintre care una este chiar Ramani vesnic vrajitoare…

  Acuma as vrea si prima carte, sa inteleg si eu actiunea si personajele. 🙂 Asadar trebuie sa fac ceva si sa mi-o cumpar. Si, ca si tine, apelez si eu din ce in ce mai des, la librariile online.

 2. Draguta mea Alinuta, eu sunt innebunita dupa citit !!
  Am inceput sa citesc din generala ( atunci mai tras de par, mai "ca trebuie") pana in prezent si pentru viitorul indepartat…:))
  Si mie imi plac cartile cu vampiri ( bine, nu chiar orice carti 😉 ), de actiune, de dragoste, romantice….dar si pentru sanatate, frumusete, medicina…:))
  De cumparat carti o fac de pe elefant.ro ( ei au un pret fix ca taxa de transport 6.90 lei indiferent de comanda ce o faci- ceea ce poate sa fie un mic minus), libris.ro ( aici un mare plus faptul ca au transport gratuit indiferent de comanda ), all.ro ( aici am card de client si beneficiez de reduceri la cartile nereduse), leda.ro, corint.ro, litera.ro dar si din librariile reale, printre altele si de la diverta (am gasit nu o data oferte foarte avantajoase, de regula ei au preturi destul de mari )
  Hehe….as vorbi de carti mult si bine si cu foarte mare placere si bucurie !!!
  Mi-am achizitionat si eu cartile ce le-ai prezentat mai sus ! 🙂
  Pupici scumpa mea si….la cat mai multe carti citite !!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *