Iubesc cafeaua

O licoare magica
Buna dragile mele, azi vorbim despre cafea 🙂
Cand eram mica nu intelegeam niciodata tabieturile mamei mele, nu intelegeam de ce se intalnea cu vecina in fiecare dimineata si stateau de vorba sorbind din ceasca cu lichid maroniu.
Pe langa lichidul maroniu mirosul era absolut imbietor, te fermeca inca de cand desfaceai pachetul.
Eu am cunosc aceasta licoare magica abia in liceu, atunci am facut cunostita cu acest produs numit – cafea. Am inceput cu capucino, si acum am ajuns la inmiresmata cafea.
Cautand pe internet diverse sortimente de cafea, am gasit acest site. Shazili, pe acest site minunat am gasit un sortiment care vreau sa il incerc si anume cafeaua verde.

La inceput ma limitam doar la ce cunosteam, capucino, latte macchiato, frappe si alte derivate, dar acum gusturile mele au devenit indraznete si dornice ce ceva nou.

Beauty by Sunshine mi-a arata ca pe langa licoare magica maronie exista si una verde cu gust incredibil de bun care merita incercata.
Mi-am propus ca in acest an sa fac multe schimbari in obiceiurile mele, sa testez produse noi, tinute noi si de ce nu, sa schimb vechile obiceiuri cu unele noi.
Am gasit pe Shazili foarte multe produse minunate care abia astept sa le incerc, prin urmare eu sigur voi comanda aceasta magie la cutie.
Am descoperit produsele turcesti cand am inceput sa lucrez la actualul meu loc de munca, atunci am vazut ca acele produse sunt minunate, pline de savoare si aroma si sa nu uit delicioase, iar acum chiar imi doresc savurez o ceasca de cafea turceasca.
Multumesc Beauty by Sunshine si Shazili Cafea Turceasca pentru faptul ca mi-ati arat aceste produse minunate.

4 comentarii la „Iubesc cafeaua

  1. Am tot auzit si eu de cafeaua asta verde si chiar sunt curioasa. Eu sunt un pic obsedata de cafea, uneori beau cantitati industriale doar din placere. Ma bucur sa aflu ca exista o alternativa mai sanatoasa!

  2. Am tot auzit si eu de cafeaua asta verde si chiar sunt curioasa. Eu sunt un pic obsedata de cafea, uneori beau cantitati industriale doar din placere. Ma bucur sa aflu ca exista o alternativa mai sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *