Lenjerii de pat Outlet

Hei, ce faceti dragile mele?
Eu stau, profit de ocazie ca am putin timp liber sa va povestec despre noua mea achizitie :).
V-ati prins vorbesc despre lenjerii de pat. Inca de cand ma stiu am avut o slabiciune pentru ele si recunosc ca mi-as dori sa stiu sa fac lenjerii de pat, dar cred ca ai nevoie de o multime de lucruri, printre care si o masina de cusut electrica, nu ca cea pe care  are mama mea in acasa.
Mai tineti minte ca acum ceva vreme am descoperit un site cu promotii minunate si cu lenjerii de pat absolut fabuloase, daca nu va amintiti, aici puteti citi acel articol.

Nu m-am putut abtine si mi-am cumparat una,
A ajuns imediat, imi place la nebunie, iar materialul este absolut super.
Ma asteptam sa fie un pic altfel, deoarece am avut ceva asemanator si toata vopseaua se afla pe pijamaua mea si pe salteaua patului, dar la aceasta nu este asa. Are un material de calitate, iar vopseaua este exact la locul ei. Cred ca asta face diferenta dintre o lenejerie de calitate si una de calitate inferiora, dar cred ca este important sa tii cont si de temperatura la care o speli.
Mentionez ca prima lenjerie – cea cu probleme nu am cumparat-o de aici, am primit-o cadou. Am folosit-o timp indelungat chiar daca se curata vopseaua, la un moment s-a fixat si a ramas asa, desi cea de pe acest site este mult mai ok.
Cu siguranta imi voi mai cumpara si altele deoarece promotiile continua pe acest site. Dar indiferent ca vor mai fii sau nu promotii, eu una aleg calitatea nu promotiile chiar daca asta inseamna sa platesc mai mult, stiu ca dau banii pe calitate si in acelasi timp ma voi bucura de produs timp indelungat.
Va invit cu mare drag pe Lenjerii de pat outlet, deoarece vei gasi cu siguranta ceva pe placul tau. Vreau de asemenea sa imi lasi link-ul produsului care ti-a atras atentia, poate ma ajuti si pe mine sa aleg, imi este destul de dificil sa aleg un sigur model.
As dori sa faceti o vizita si blogatu.ro si Blogawards.ro.
Pupici

2 comentarii la „Lenjerii de pat Outlet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *