Hei, bine te-am gasit

Tehnologie, cine este tu? si cand ne-am intalnit?

Ei bine, parintii mei nu sunt tocmai cei mai instariti parinti din lume, dar ca orice alt parinte a facut mereu tot ce a putut ca mie sa nu imi lipseasca nimic.

Imi amintesc si acum ziua cand am primit primul meu calculator, sa intamplat prin clasa a noua, si pot spune ca ma bucur ca a fost asa, deoarece asa am avut parte si de copilarie, dar hai sa revenim.

A venit tata acasa cu niste cutii impunatoare frumos colorate dar sigilate si le duce direct in camera mea, eu o curioasa din fire roiam in jurul lor doar sa pot vedea ce ascund misterioasele cutii.

Dupa ce au desfacut misterioasele cutii si calculatorul prindea forma, nu mai conta nimic, asteptam cu emotie sa apas pentru prima data butonul perfect asezat pe unitatea pentru a incepe minunea.

Cand l-am deschis am constantat ca nu avea instalat windows-ul si a cautat pe cineva specialiaziat pentru a remedia aceasta mica problema.

La scurt timp am ajuns cu el intru-un service de calculatoare pentru ca se strica cd-rom-ul, imi amintesc si acum nerabdarea cu care am asteptat sa revina acasa micul meu nou prieten.

In momentul in care am inceput facultatea ma uitat de vechiul meu prieten si mi-am cumpar un laptop, a fost prima mea realizarea ca adult, sa spun asa, deoarece l-am luat cu banii din munca mea.

Pot spune ca am avut noroc, nu a trebuit sa fac nici o vizita pana in prezenta reparatii laptopuri, dar cine stie pe viitor ce se poate intampla.

Acum vechiul meu prieten nu mai functioneaza deloc, si locul lui a fost luat de laptopul cumparat in timpul facultatii, acum el este noul meu prieten. Chiar daca in prezent am un telefon care face cam tot ce poate face laptopul meu, niciodata nu uit sa ii spun „buna dimineata” sau „buna seara” unui prieten de nadejde.

Aceasta a fost prima mea intalnire cu tehnologia, o intalnire pe care sigur nu o voi uita.

4 comentarii la „Hei, bine te-am gasit

  1. Super articol, imi aduce aminte de perioade frumoase! Daca ai nevoie de service calculatoare in Timisoara sau Laptop iti recomand Remsit Web Services. Instalare Windows, curatare de praf sau probleme hardware software.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *