Lenjerii pentru hotel

Hei, ce faceti dragilor? Eu stau, profit ca este urat afara pentru a vorbi cu voi.

Azi ma uitam la televizor cand am vazut o reclama cu lenjerii de pat, si mi-am adus aminte de cat de importante sunt acestea.

Va spun sincer ca ma gandeam la anumite slujbe, care au legatura cu asta, si cat de importante sunt. Adica, somnul este foarte important pentru orice, cel putin pentru mine asa este.

Mereu mi-a placut cu au fost aranjate aceste camere, acele colturi perfecte ale lenjeriilor, si cat de curate, apretate si frumos aranjate sunt.

Ma intrebam azi, de unde ore achizitioaneaza patronii de hoteluri sau pensiuni aceste lenjerii, totusi ai nevoie de un numar destul de mare, tinand cont ca sunt schimbate destul de des.

M-am apucat sa caut pe internet un site de unde se pot cumpara, si am gasit unul absolut minunat.

In primul rand imi place aspectul acestui site, este foarte colorat si primitor.

Am gasit aici: fete de masa, fete de perna, perne si pilote, lenjerii de pat, prosoape si halate de baie dar si protectie pentru saltea.

Este un site cu vechime, ceea ce inseamna ca au un personal foarte bine calificat in ceea ce fac.

Am inceput sa rasfoiesc site-ul si am gasit fete de masa albe dar si colorate realizate din bumbac 100%, dar si in amestec cu poliester.

Bine inteles ca am devenit curioasa, si am continuat rasfoirea site-ului, am trecut la lenjerii de pat. Ceea ce este interesant este faptul ca se pot realiza pe orice dimensiune in functie mobila din camera si din mai multe tipuri de metraje. Daca tot veni vorba de metraje, hai sa va spun ce fel de metraje au: sifon, renforce, percale, damast satinat in dungi, damast floral, lenjerii polycoton ( amestec 52% bumbac si 48% poliester ) si satine striped.

Tot pe aceeasi pagina vei gasi si greutatea lenjerii, si gradul de contracte in contact cu apa la temperaturi de pana la 90 de grade.

In josul pagini au trecute si dimensiunile standard pentru lejeriile simple si lejeriile duble.

Pentru mine, cand vine vorba de somn, cea mai importanta este perna, de cand ma stiu am avut problema cu asta, daca nu am o perna foarte ok, nu pot dormi.

Pe site-ul www.lenjerii-hoteluri.ro/ au perne in trei dimensiuni. cu invelis din bumbac si cu doua tipuri de umplutura: puf si pene de gasca si puf siliconizat, lavabil si tratat antialergic. Cantitatea acestora intr-o perna poate fi diferita in functie de preferinta clientilor.

Pentru vremea mai rece au pilote cu invelis din bumbac si umplutura din puf de gasca sau vatelina siliconizata.

Ce mi-as dori tare mult este un halat de baie cu acelea de pe site, arata abolut super wow. Veti gasi pe site informatiile necesare referitoare la dimensiuni si grosimea acestora. Un plus in reprezinta faptul ca pot persoanalizate din tesatura sau prin broderie cu fir rezistent la clor.

Concluzia finala este faptul ca acest site stie ce face, si isi face treaba exact asa cum trebuie.

Cu toti trebuie sa ne simtim bine in vacanta sau atunci cand alegem sa dormim la hotel deoarece somnul este important in binestarea fiecaruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *