NOTD – Stardust

Hello :), ce faceţi?
Dacă acum vreo doua zile alesem o culoare mai ciudată, în speranta ca va fi un nude – Orkide, ei nu e portocaliu, acum sunt sigură :), azi am ales altceva.
Foarte rar aleg oje cu sclipici deoarece mereu mi se întampla sa fie mult prea mult sclipici si sa se cureţe greu.
Hai sa va arăt întai oja de care vorbesc puţin mai sus:

Pană anul trecut în august nu m-as fi gandit vreodată sa raman cu unghiile mele naturale, nu ca ar fi ceva neregulă cu ele, cred ca la „mansardă – cap” am eu ceva, sunt sigura ca desi se vede altfel unghia falsa dar acum nu mi-as mai supune unghiile la un astfel de tratament. Mi-a trebuit ceva timp sa revina la normal si acum pot spune ca ma bucur de unghiile mele naturale.
Ce mi-a placut inca din clasele V-VIII era sa am unghiile mari si facute french, sau cat mai ciudat colorate, si cum la scoala nu ne lasa, in week-end mi le facem fara ezitare.
Acum le fac o data la trei zile in functie de timp, dar niciodata nu stau cu ele sarite ca imi dau senzatia de maini neingrijite.
Azi am ales o oja de la Avon – Stardust – are un sclipici destul de finut, si este mov, ceea ce reprezinta un avantaj pentru mine.
IMG_0046 IMG_0044 IMG_0048 IMG_0050
Un mic dezavantaj la aceasta oja este faptul ca are nevoie de lac deasupra pentru a nu agata sau zgaria, si bineinteles faptul ca se curata destul de greu.
Va las mai sus pozici cu unghiile mele de azi si va rog sa va abonati pentru a primi si viitoarele articole ca in poza de mai jos.
abonat
Oja portocalie – Orkide
Oja Stadust – Avon
Lac de unghii – Orkide
Accesoriile – Bijoux just for you
Pupici

2 comentarii la „NOTD – Stardust

  1. vaaai, cum sa dai cu top coat? este oja texturata, asta e ideea ojelor texturate, mie mi plac sa fie cat mai dure..sa se agate cat mai tare, sa ma zgarie :))) a se vedea essie- belugaria, cea mai texturata oja pe care o am si care exista pe piata.
    oja de la avon este superba <3 o am si eu si imi place foarte mult

    1. ii dau, ca o zgarii pe Maya, 🙁 si incerc sa o protejez cat de cat, si asa mereu o zgarii cate putin :), Pupici :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *