Persil trece testul

WP_20150514_004-tile

Hello girls, ce faceti?

Vreau pentru inceput sa multumesc Buzzstore pentru sansa de a incerca acest nou detergent.

Va spun sincer ca m-am inscris din curiozitatea, pentru ca mai mereu am fost sceptica in legatura cu detergenul lichid. Cand am vazut ca m-au ales m-am bucurat enorm, deoarece imi doream din suflet sa testez acest detergent.

Am primit intr-o cutie frumos ambalata urmatoarele:

1 x punga cu detergent de 28 capsule Persil Power-Mix Caps

10 x monstre de capsule Persil Power-Mix Caps pentru prietenii mei

1 x prosop Persil pentru mine

11 x brosuri informative pentru mine si prietenii mei.

Am inceput deja mare imparteala a monstrelor, si sincer a fost putin cam dificil tocmai pentru nu stiam cui sa dau aceste monstre.

Pot spune ca am si monstre calatoare, deoarece cateva au plecat inafara Bucurestiului, si restul au fost impartite prietenilor de aici.

poza

Pentru inceput am testat acest detergent pe bine cunoscutele pete de farduri

cats

Va spun sincer ca a trecut testul cu brio, chiar nu ma asteptam, mai ales ca ma va astepta o perioada in care micuta Maya va testa tot ce tine de farduri pe hainute si nu numai.

Voi mai testa acest produs si hainute pline de pete de mancare si pe ceea ce eu una urasc petele de ulei.

Voi reveni cu poze de la toate testarile pentru a va arata in cum se comporta acest nou detergent, dar sunt absolut sigura ca va trece testele.

Deci: in concluzie, este un detergent foarte bun, cu un miros placut cate persista, si cel mai important scoate toate petele. Va recomand cu drag acest nou detergent.

17 comentarii la „Persil trece testul

  1. Nu m-a dezamagit niciodata Persil deci nu aveam cum s-o faca nici de aceasta data . Si eu sunt foarte multumita de noul Persil Power-Mix Caps , si-a facut treaba constiincios , voi continua sa il cumpar

  2. Ok…dupa acest test, prima oprire la urmatoarele cumparaturi este la standul de detergenti pentru a cumpara acest detergent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *