Beauty alert – ten impecabil

În sezonul cald, NIVEA îţi propune soluția pentru un ten fără imperfecțiuni!Din păcate,  imperfecțiunile tenului  nu au rămas în adolescență,  fiind o problemă cu care unele femei  seconfruntă chiar şi în etapa de maturizare.

Pentru ca tenul tău să rămână impecabil, în special vara, atunci când este mai încărcat șiexpus la razele ultraviolete, NIVEA îţi propune două produse eficiente pe care să le incluzi în rutina tazilnică.NOU! NIVEA Cremă de zi BB 5în1 pentru ten predispus la acneeAvând o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5în1 de la NIVEAnetezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. Formula care înfrumuseţează şioferă  luminozitate  este  potrivită  pentru  tenul  cu  predispoziţie  acneică  şi  seadaptează uşor nuanţei pielii tale. Preţ recomandat: 22.12 lei, 50 ml.

NIVEA Cremă de zi BB 5în1 pentru ten predispus la acnee

NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acneeSpecial creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispoziţie acneică, noul  demachiant gel de la NIVEA curăţădelicat  şi  eficient,  inclusiv  zona  ochilor,  lăsând  tenul mat,  fără  senzaţie  grasă  sau  impurităţi.  Formula  anti-bacteriană, cu extract de magnolie se aplică sub jetul de apă, se masează blând şi se clăteşte. Rezultatul: un tenmat, luminos şi curat. Preţ recomandat: 18.92 lei, 200 ml.

NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acnee

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani,NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintrecele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă deîngrijire personală, devenind parte din familie.*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de braand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şiÎngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012

2 comentarii la „Beauty alert – ten impecabil

  1. Eu foloses produse Nivea,dar BB Cream nu am utilizat pana in prezent.Dar descrierea ta m-a convins sa-l testez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.