Bluze bluze, bluze

Hei, stiu ca deja am vorbit azi, dar vreau sa va povestesc ceva.

Va spun sincer cu bluzele fara maneci nu ma avantajeaza, sau poate nu imi place mie cum imi sta.

Am gasit un site unde au bluze chiar frumoase, care cu toate ca sunt fara maneci imi plac :).

Hai sa va arat cateva modele care mi-au atras atentia, dar in acelasi timp va invit sa vizitati site-ul ca sa vedeti ce puteti gasi acolo.

DL115183O puteti gasi la pretul de 122.25 ron, este 35% bumbac si 65% poliester, o puteti gasi in mai multe culori cum ar fi: negru, bej, ecru.

Desi este fara maneci, este creata in asa fel incat acopera umerii. Recunosc ca ma atras foarte tare acea parte din fata, este speciala in felul ei :).

Urmeaza sa va arat inca una, este alba cu model geometric, imi plac cum se vad acele aplicatii, ii dau o nota foarte interesanta.

DL134394

Este din sifon si se inchide la spate cu fermoar.

Se vede ca este putin transparenta dar este ok, mai ales pe timp de vara.

Imi place ca poate fi purtata si cu blugi si cu fusta :). O poti purta atat cu simpla cat si cu jacheta, este de-a dreptul foarte usor de asortat.

Este din poliester si momentan o puteti gasi in marimi de la 36 pana la 50, dar nu ezitati si verificati stocul inainte de a plasa o comanda.

Sa nu uit, veti gasi pe site si un tabel cu marimi pentru a putea comanda marimea perfecta pentru tine.

In concluzie va invit cu mare drag pe site: http://www.depozituldelenjerie.ro/.

Pupici!

Un comentariu la „Bluze bluze, bluze

  1. theoSalut, Am dat si eu acum ceva vreme o comanda de pe site-ul waeolshle-dess.net si am fost foarte dezamagita. Hainele erau mici si de proasta calitate, atat materialul cat si croiala, nu se comparau cu ce vedeai in fotografiile de pe site. Pe Asia nu stiu cum sunt, nu am comandat, dar daca sunt free size sa nu va bazati ca va vin, eu port S-M si am 1,70 si nu mi-au venit hainele de pe Wholesale, pentru ca ele sunt facute pe marimea lor.In privinta transportului, e in functie de greutate pe Wholesale, eu am platit pe o bluza in total vreo 25 ron si am optat pt transport prin posta, coletul ajungand in aprox 2 sapt (pe site ei zic de 1 luna cel putin).Succes celor ce comanda, sper sa nu aveti la fel de mult noroc ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *