O poza cat o mie de cuvinte!

Hei, ce faceti fetelor?

Eu sunt ok, ma uitam azi pe fotografiile realizate la cununia mea civila. Ma apucat melancolia sincer sa va spun.

Cand eram mai mica nu credeam ca o fotografie reusita inseamna atat de mult, totusi acum imi dau seama ca fiecare fotografie in parte spune o poveste.

Acum ma uit cu drag la pozele realizate candva, imi amintesc fiecare poveste din spatele acelui moment imortalizat.

Vorbeam la inceput de cununia mea, de fotografiile realizate la acest eveniment special din viata mea. Pot spune ca nu am apelat la un profesionsit si acum regret acest lucru, desi sunt foarte frumoase acele poze, sunt sigura ca un profesionist ar fi prins anumite cadre care acum lipsesc.

Nu spun ca nu sunt frumoase, sunt minunate, dar ma uit pe unele site-uri si vad niste fotografii parca desprinse din povesti.

Cum am facut doar cununia civila si urmeaza cat de curand cea religioasa, am decis sa ma apuc sa caut un fotograf specialist.

Daca cauti pe google e imposibil sa nu gasesti site-uri de specialitate, eu am gasit unul si vreau sa va spun ca din punctul meu de vedere este cel mai bun fotograf din Cluj. Am intrat pe site-ul lor si am ramas profund impresionata.

In primul rand au o pagina uimitoare, care te atrage, iti spun de la inceput ca sunt indragostiti de fotografie, si un om care iubeste meseria lui, nu are cum sa nu o faca cu pasiune.

Rasfoind site-ul lor, si spun lor pentru ca sunt doi fotografi, un cuplu pe nume Adina si Andrei, am gasit un portofoliu foarte minunat.

Am vazut cateva fotografii realizate, am ramas blocata, sunt pline de emotie, isi spun povestea lor in soapte, dar nu toata, o fac special sa te tina in suspans, sa vrei sa stii mai multe despre acel eveniment special.

Curiozitatea incolteste in mintea mea usor, usor de fiecare data cand vad o fotografie, oare ce poveste ascunde.

Un lucru absolut genial este faptul ca desi sunt din Sibiu, nu s-au limitat doar la acest oras superb, sunt niste fotografi calatori, atat timp cat le este acceptat pasaportul. Vezi afla ca sunt fotografi cu experienta, fac aceasta meserie in 2008, pot spune ca au facut destule fotografii pentru a stii exact ce vrea fiecare pereche.

Stii cum mereu avem impresia ca niciodata nu avem suficiente fotografii de la evenimentele din viata noastra, ei bine acesti fotografii minunati nu trimit niciodata sunt 1000 de poze, va dati seama, practic veti avea imortalizat tot evenimentul.

Un om care isi face treaba cu pasiune, nu se grabeste niciodata sa plece de la un eveniment, de aceea Adina si Andrei stau de la inceputul evenimentului, adica make-up pana la sfarsit , dupa servirea tortului, nu este unu lucru minunat?

Nu vreau sa dezvalui toate secretele acestei echipe minunate, te invit pe site-ul lor: jadoris.com pentru a descoperii ce lucruri incredibile pot realiza acesti doi oameni cu suflet mare.

Daca aveti intrebari nu ezita si viziteaza sectiunea Q&A, sunt absolut sigura ca vei gasi raspunsul acolo.

Un eveniment important trebuie imortalizat, o fotografie cu adevarat face cat o mie de cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *