Review Fluid tonic purificator si Gel spumant purifiant – Gerovital

Hei, ce faceti dragile mele?

Azi vreau sa vorbim despre acnee, stiu ca probabil nu sunt multe lucruri de spus, dar totusi mereu apar atunci cand nu trebuie, parca stiu cand avem un eveniment important ca fix atunci isi fac aparitia mici monstruleti.

Am citit candva pe o pagina de socializare ceva ce chiar mi sa parut deplasat si anume: noi fetele ne „schimbam” tenul in functie de ce produs primim pentru testare. Ei bine eu nu sunt asa: am un tex mixt, cu tente de ingrasare si cu probleme de acneea doar in anumite perioade ale lunii.

Am primit la inceputul lunii de la Farmec doua produse exact pentru aceasta problema. Desi am trecut de perioada adolescentei, cosuri pe fara imi mai apar si acum, nu la fel de multe dar toturi apar.

IMG_0108

Aceste doua produse sunt absolut uimitoare, le-am folosit o luna intreaga si vreau sa va spun ca micii monstruleti nu si-au facut aparitia :).

Primul este Fluid tonic purificator se aplica pe fata evitand zona ochiilor, se maseaza si se indeparteaza cu un disc demachiant.

Iti lasa pielea foarte fina, si iti da o senzatie de prospectime.

Cel de-al doilea este Gel spumant purifiant – cu ajutorul pompitei dozeaza fix cantitatea necesara unei utilizari – se foloseste atat dimineata cat si seara, nu incarca fata si iti lasa acea senzatie de curat, proaspat.

Se aplica pe fata umeda se maseaza usor si sa clateste cu apa calduta.

Imi plac ambele produse, le folosesc cu drag, si va spun sincer ca nu am mai avut probleme.

Multumesc Farmec pentru sansa de a folosi aceste produse minunate.

Voi ati incercat aceste produse?

6 comentarii la „Review Fluid tonic purificator si Gel spumant purifiant – Gerovital

    1. :), eu de cand am inceput colaborarea cu ei sunt foarte incatata de produsele primite, parca citesc gandurile mele, imi trimit exact ce am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *